CRO財困揮手區(7)

924 回覆
7 Like 7 Dislike
次次用新地址收要等24小時 麻鬼煩
0.29唔算升啦
我已經轉左用keplr 去做staking
擺明自己托緊啦

間公司咁玩法長遠都係跌
我直接係cdc app轉左usdt過去,但係defi wallet就禁極都唔得。

你既意思係我要直接入錢/入幣過去defi wallet先做到stake?
岩唔岩 chain?
第一頁呢?順便睇下 USDT 係邊條chain
Cdc app 同defi wallet app都壞左?
我完全入唔到
兩邊都正常
巴打係咪有stake
CRO流流地諗緊放唔放曬佢
我估係比人撞pw,攪到兩邊都入唔到
我完全入唔到
兩邊都正常

其實佢個交易所同defi wallet的staking分別係咪一個可以開卡,另一個就高息啲
我完全入唔到
兩邊都正常

其實佢個交易所同defi wallet的staking分別係咪一個可以開卡,另一個就高息啲

係咪跌唔落啦
本來以為CRO可以變下個bnb
都係算吧啦
又唔洗睇到咁灰既,有機會起死回生唔出奇,當然我唔會建議大家hold 太多cro, 同樣係cronos 可以hold 住eth btc 甚至usdc 黎玩
佢啲財技手法太撚仆街
佢一刀切係柒,但減reward 係一定咖啦,user base 咁大,好難長期高息就rebate,頂到呢波之後發展都可以更好,特別我以為會穿0.2 , 扮下跪又穿唔落去呢下佢都好野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞