CRO財困揮手區(7)

924 回覆
7 Like 7 Dislike
一石激起千重浪,睇嚟都玩完
個價平左既
唔會另外再入金 只會繼續用卡 睇Netflix Spotify
Stronghold啦 買得crypto預咗攞唔返
最好SHORT既一隻幣
應該好多人之前睇好佢而入市 依家走唔到stake緊 橫掂都係唔走住睇下點先
係apac少對手
見底訊號
其實真係有好多人拎張卡嚟碌咩
我多數直接atm 禁機
唔知,我懶得碌,最多拎黎買deliveroo gift card
話左買wirex,升到巴巴声
上年高位既一半都未到喎ching
你收左幾wirex 幾多錢
-16% 了。。。
間野做大左個market share就cut rewards.

MCO 轉 CRO 之後都有兩次大改
第一次係改Card Tier門檻由stake fixed amount CRO 轉左 fixed fiat currency 佢一改會另到大部分人自動downgrade 跟住reddit 屌曬鬼先俾人grandfather
第二次係兩三個月前改crypto earn rewards, stablecoin 由最多12% cut到得番8% 重有加scale, 如果你個stake amount 超過唔知2-3萬U 多出黎既stake reward 自動減半

今次再改對間野心死 我放入cold wallet 冇息都唔益佢
到時都跌完 可能得返.02
我都廢事理 照擺收息算
但係已經係今年低位既三倍,上年隻隻都有高位
CRO依家係今年低位未?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞