[期間限定] [迷愛] 維拉利爾球迷區 (1)

155 回覆
12 Like 4 Dislike
對利應該都係同打拜祖一樣咁打
Pau直頭係呢個小區土生土長
最神奇係咁樣打劫完華偷都仲未降班
Pellegrini當年入四強有巨星揸手
而家呢隊無乜邊個星
比爾沙係打邊隊都堅持佢球風啫 要搶要攻
我反而好喜歡呢啲教頭咁自我
咁計整體我覺得而家呢隊好d
西班牙本土最佳射手moreno, 又有pau, yeremi,chukwueze 呢d 明日之星
豐富經驗既albiol, 前華倫隊長parejo
仲有一堆踢落原來唔差既前熱刺棄將

工程師當年果隊真係得riquelme 同forlan 叫星,但佢兩個當年一個係曼聯俾人笑唔識入波一個係巴俾人話水貨。
其他果d ,你唔係追開黃潛or 西甲跟本連名都up 唔出。
reina 打左一季好波就走,senna 剛剛打起,cazorla 就得果20歲。
其他果d 講緊係咩查維雲達,阿魯巴連拿,賓拿,卡利查
你咪話 arruabarrena 十六強八強都入左波

Forlan 都係死喺獌手上之嘛 上一季同享利share隻歐洲金靴啦
列基美喺小保加惡曬 係巴塞動蕩期過去柒左陣 好快就到左潛艇翻生啦
呢啲真係球星來
計級數點都叻過Gerard Moreno同Lo Celso掛

不過Senna 真係嗰陣先起朵
而家呢隊有Parejo又真係好有用
情歌球場!
當年唔知點解成日同朋友笑查維雲達廢
有冇琴晚入波gif好似係特登踢波面省高粒波笠死紐亞
https://youtu.be/_dagRvFRKLY
GIF 無
片就有條尋晚精華
球波係好完美嘅Counter Attack來
由頂走個傳中 Parejo攞定 扭兩下放比Lo Celso 跑出去直傳 到Gerard成功傳中比 Chukwueze射死紐亞一氣呵成
戴維斯連包2下越位
不過佢唔係打開中堅 冇計
十年潛迷LM
仲好記得當年列基美射失12碼前同後都係一幅死老豆樣,當時場波有睇live
黃潛Twitter真係好撚正
有冇人一陣睇
作客贏緊基達菲班仆街

愛蛇又領先
愛蛇
迷愛assemble
LM
Gchi
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞