[期間限定] [迷愛] 維拉利爾球迷區 (1)

155 回覆
12 Like 4 Dislike
https://lihkg.com/thread/2931106/page/1

主場: Estadio de la Cerámica
球場capacity: 23,500
主席: Fernando Roig
領隊: Unai Emery

教練唔去紐
球員唔去熱

對唔住! 物競天擇! 係要入4強
樓主一日球迷?
廿年球迷
大家一齊迷黃潛啦
依家入會好時機
卡蘇拿
個名單好多前熱刺球員
熱狗回收桶
真係幾熱血既,下場贏到就轉會
上次黃潛入歐聯四強係咪列基美😔
列基美三十年球迷揮手區!
係 其實維拉利爾今季之前只係踢過三屆歐聯

分別就係2005/06,2008/09同埋2011/12
前兩屆都係輸比阿仙奴 所以我好有印象的
2011年就分組賽輸撚曬 好似係死亡之組來
無記錯應該係曼城拜仁拿玻里 好似係
嗰季仲要降撚埋班
之後都無再踢過UCL
點解要期間限定
下場出局就無人理
[歐聯] 愛美麗真係有料, 神級部署
https://lih.kg/wrPuJgX

事蹟pls read
資深球迷Deerhunter巴打:

"佢地間會本身真係地區到唔地區啲蚊型西乙丙浮沉波來
係去到97年先升到班上西甲
又撞啱華偷西亞(同一個自治區)嗰時個主席細佬繼任唔到 佢谷鬼氣就買左維拉利爾自己做老細 先至開始有啲資源
不過開頭都係升降機來
去到04年第一次打足協盃先一鳴驚人

最過癮 佢地西甲又未贏過 國王盃決賽都未打過 本土無捧過盃但有歐洲賽榮譽
可能歐洲僅此一隊"
十幾年黃潛迷,見到有期間限定球迷區都開心

列基美科蘭辛拿果期迷到而家

當年歐聯四強列基美炒左果球12碼之後個樣到而家都仲記得

點睇愛蛇
支持黃潛
我上年見佢入歐霸決賽
好早就同啲朋友講要買佢冠軍
個陣就開始少少迷

今屆諗住佢歐聯都係陪跑
結果證明愛美麗唔係一個濕鳩

係阿仙奴既後防太廢, 畀唔到愛蛇踢佢既防反
列基美之後嗰個月世盃再鬥一次列文
比人換走左無得再喺互射十二碼報牛
好搞笑
呢個post 又有阿迷又有反利入黎既曼又有反熱
又有真正西甲球迷
愛蛇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞