[期間限定] [迷愛] 維拉利爾球迷區 (1)

155 回覆
12 Like 4 Dislike
愛蛇一向都唔係話好堅定穩守嘅領隊來
係今屆真係下靶波得咁緊要先至要咁踢
入來支持愛蛇嘅同笑鳩熱狗走曬寶嗰班似係同一條水
睇開西甲又另一班

我諗我係both
咁我都知愛蛇唔係防守教練
但踢盃賽要對強隊就梗係穩守突擊架啦

我真係好欣賞呢啲盃賽專家
個陣肥賓教車路士又係盃賽好勁
好鍾意睇教練既針對性部署, 將不可能變可能
其實維記聯賽係打控球
係歐聯對拜仁呢d 強隊先打防反

前面moreno 控到,danjuma 又爆得
梗係泊大巴打防反
教練好唔好最緊要睇佢戰術有冇flexibility
而愛美麗好明顯係識睇對家轉踢法

真係好欣賞
愛蛇打聯賽對啲大巴隊完全冇晒計
冇得屈個人能力入波 上年屈機嘅摩蘭奴今年又係咁傷
丹豬麻 艾卡沙靠唔住 Pino 太幼
有啲教練同咩對手踢都係死牛一面得一種踢法
好似比爾沙咁

我就唔係太欣賞
肥賓利物浦 仲有更早期華偷都好堅(係 屌又係華偷)

咁肥賓就真係穩守突擊流派啦
其實嗰陣時睇佢利物浦打摩連奴車路士真係唔知講乜撚野好

Lo Celso 來左幾好
最鍾意啲球會Twitter搶口
同埋都幾欣賞隊波本身幾提拔自家青訓
隊長mario gasper, trigueros, pau, pedraza, moi, yeremy 果d 都係青訓上黎

仲有維記隊波好得意,久唔久就會出個多產前鋒
forlan, rossi, nilmar, bakambu 到而家既moreno
愛美麗球迷討論區
阿仙奴後悔區
佢收購都做得唔錯啦
同埋黃潛本身錢唔多. 青訓都有咁多產真係難以置信

但教練有料係一定, 拎住熱刺班棄將都踢到曉飛
熱刺對住拜仁都要輸2-7
上年趁華西財困用勁低價買走高基連同柏列祖
跟住係咁問熱狗借到啲正野
咁你問我我係鍾意工程師多d 既
佢當年帶果隊班底仲廢
一定架喇
好似摩連奴帶波圖拎歐冠咁上神檯
查基路斯好好波其實
咁比爾沙又唔係完全無針對戰術嘅

當年都帶到畢爾包打到國王盃決賽
respect
14年黃潛fans
06年柏金退休加上我反雲之後 冇做阿狗
個時有線a台免費播黃潛 發覺呢隊波踢法樂似阿狗
隻色又得意
從此愛上
另一隊愛隊04降左德乙
好彩黃潛生性
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞