[Kep1ian] Girls Planet參賽者及Kep1er討論區 (12) Queendom 2 旗開得勝

1001 回覆
8 Like 11 Dislike
QD2以黎最多line既一次
雖然主角都係韓C

推po
開波,為Kep1er打氣
第一隊出場
有真
首歌同舞台唔夾wo
rollin :3/10
賽車wadada:3/10
the boyz:4.5/10

呢個舞台比之前豐富左
下個cb仲係爆唔起隊員應該都幾失望

143姐妹真係好似樣
白b deserves better
雖然今場The Boys表現係好好
但係睇完呢集更加肯定Mnet唔應該推kep1er上去玩Queendom
呢個諗法係由未播到而加都係咁諗

佢哋出道100日都冇就嚟同有經驗嘅前輩比賽 一出道就要打boss
仲要之前未試過全團喺觀眾面前表演
仲要公司對佢哋成個舞台設計唔上心
幾努力都好 佢哋點都會畀其他團比下去
成績唔好係非戰之罪
但係點都係打擊緊佢哋嘅信心 對佢哋嚟講係好大壓力
去到今日嗰集見到佢哋喊晒真係覺得好撚慘

成績唔好都算 玩嗰陣畀路人嘅印象唔好
佢哋唔會用新人女團嘅標準睇佢哋
所以畀人感覺係靠親生女去玩 仲要實力唔夠勁
而呢種印象就算完咗節目都唔係咁容易整走 之後cb都好容易會畀人先入為主

不過點都好
唔玩都玩到第八集
點都support 埋佢哋落去
今次the boys真係超好。
我咁諗啦,親生女既feel就冇可能搣得甩架喇。呢次queendom我覺得會增加喺韓國既知名度,只要多多一個fans 都係有賺。雖然表現唔及其它團,但係一定有人鍾意成長型,所以我都係抱有希望的。
btw,韓國人好似冇特別鍾意小婷呢d 樣,上集門名投票得自己人投
但之前999唔係好多韓國人都話小婷靚咩
你睇今次 youtube D view 同之前個 d比就知大眾點睇昨天個3個 stage d view 少有咁拋離返
C組最後生還果堆 係佢最標青啫
原來啊白係kep1er跳舞排第七定第八?
有無kep1ian證實依個消息
死番出去啦 又入黎話阿白第7第8
響queendom po未講夠?
唔會啦。。。話晒都係itzy 預備組成員,邊有可能咁渣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞