[Kep1ian] Girls Planet參賽者及Kep1er討論區 (12) Queendom 2 旗開得勝

1001 回覆
8 Like 11 Dislike
現場綜合都尾二
真心今場kep1er同bg冇咁差囉
下集Monika要屌班女屌到入地心了
講真,睇唔出關佢地乜事,舞台就唔見有乜失誤
佢地好簡單,公司團隊講乜就做乜. 我唔多信一班出左道半年既新人會對舞台有自己睇法仲要敢同Mnet講
見到公海幾個嬲到扎扎跳就好笑
QD得10集咋喎, 點cb多d?
我覺得同999一樣會同啲製作人傾既
不過採唔採納就另外一會事
無得好似其他團咁自己主導多啲
又搶先睇左?
其實今回kepler個表演編得唔錯,孝琳係能力超高先可以嘗試咁多破格既策劃。
每年咁多女團出世,真係起製作上舞台可以有自己主見,仲要個建議係好既會有幾多團吖
除左天份仲要起個圈子浸幾年先知道舞台點玩
隊友玩得到乜風格,咩人carry邊part

呢次節目我見就hyoLyn, viviz, wjsn三個都有, 其他都要靠公司
非啦 我未播qd2之前已經話過唔覺得佢地參加係好事諗起啲wadada唔同ver都覺得驚
好似今次rollin咁,係肥妹話加既,有採納到
點知每次副歌都用一次搞到效果無咁好

孝琳都有mix到loona首paint the the town入去,但係人地剩係加左一次,效果好好多

所以真係經驗差距

搵人幫手投Kep1er,1票都冇好肉酸
好!!
Cb一次都好 好過依家鋪鋪都墊底 又比人實力屌打feel到佢哋好大壓力
投曬俾BG KEP1ER
Kep1er BG
qd 原意應該係比厭倦期既團 更上一層樓
kep1er 依家好似黎學野咁 所有野又係公司話事
如果係咁真係勤力d cb 打多d歌 似番新人既樣好過啦
小婷個打關斗咁勁都唔比個close up 搵遠鏡
Mnet 親生女都惡剪
馬馬啲死忠去曬邊
依家同vvz孝琳比 yt view數kep1er竟然最少
真係要變霉團了
馬d死忠淨係睇馬直拍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞