[遺憾完季] LA Lakers | Mamba Forever 討論區(355)

1001 回覆
1 Like 2 Dislike
我阿狗
又輸 前6都無埋
真係乜柒都無曬
兩隊波一鳩樣,高薪養低能,管理層無能,球星大鳩晒
以為係g 原來本身有錢

新tht
如果最後真係waive 龜,47m 攤分3年,我就3年唔睇湖人
又去返俄釘咁,釘都係hold 5m, 今舖隻閪龜要hold 15m
忍多年啦屌

一係就用龜下年食垃圾約+pick重建
47m 分3年應該係傳媒作
LA年年都好多呢類假新聞
冇波睇好唔慣

龜份約冇大家想像中咁毒
因為係到期大約
好多坦隊/中下游隊都想拎黎清cap
見到最近黃蜂溜馬都開始吹風就知
至於溜馬
我想要turner多過buddy
不如就扑頓buddy turner換大細龜加2frp啦
如果咁樣攤分 目的純粹下季只係賺門票錢咁
On撚9操作
brogdon 好野黎 1換1WB 都制
1年約其實唔毒啦邊隊擺爛清cap一流
其實咪又係搭個2027 first round出去
繼續透支未來值唔值?
我寧願換個教練睇多年閪波
你肯睇多年閪波
但老闆、買主場飛嘅球迷肯唔肯先
其實就係LA大城市幾閪都有人睇
product點垃圾都有人買
球隊更加唔應該冇遠見,有咩可能冠後兩年就playoff都入唔到,然後賴受傷,賴教練,
而個老闆唔識波,重用龜蜜Linda Rambis同自以為好識波既Kurt Rambis, 搞到隊波亂78糟,但偏偏呢個就係而家既湖人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞