[遺憾完季] LA Lakers | Mamba Forever 討論區(355)

1001 回覆
1 Like 2 Dislike
今日B 仔都打出身價
我湖孩子真係唔出垃圾
你自己睇下咁多年playoff
dame 有幾多次係overall fg% 係高過cj
講緊上年
無論ppg overfg都屌打cj
上上年 bubble dame有冇睇?
入到playoff已經傷左都係低過cj
開火權dame高的自然precentage低係好正常
用overfg%去用 dame同件垃圾比

除左鵝個series外邊季carry啊
明明講緊咁多年互有carry 你就集中講上一年
講海唔海鮮唔睇overall fg% 睇咩... efg% fg% 都係CJ 好D
你話出手多命中低 打返和ok..
但講到CJ垃圾咁真係笑死人....

由你第一句講鵝post fans j cj做咩撚就知你bias大到咩咁...
分分鐘pelicans d 波都唔係成日睇就笑CJ 過左檔都廢
仲未提條友個傳波制壞撚左
playoff瘋狂派膠
sorry playoff to% 都係dame 高好多
cj 我一早有留意開
知佢咩料
只係覺得佢吹大咗
你咁嬲做乜
睇下佢playoff咩表現再傾lor
廢時又話我bias
講緊cj你又拉dame
咁dame有傳波制嘛
playoff turnover唔夠沾屎狗嚟la
一早有留意開就知就唔會講你第一句點解鵝post fans 會J CJ
真係你講到咁廢
鵝post fans就屌9 7 佢好耐

bias大到當佢仇人個個係你..
我本身都唔係特別鐘意佢..但你踩到佢咁先講兩句
我講上年事實你又咁嬲做乜
我踩佢上年playoff雷爆
今年一鳩樣又bias
我有講到佢垃圾過tht?
咁我明鵝點解j
見到有人吹到圍繞cj rebuild 我先有感而發姐
跟住條友又話cj近幾年 carry牙dame
胖虎成日傷
可能下一個AD
分分鐘B都走埋
不過今季入到PO build到個culture可能感動到B仔
同埋d rookie都幾j
Jones,Jose 同 Murphy
咁睇我潮都未柒得晒
起碼一冠已袋
艇狗
今年是旦一個yc 奪冠都可以計落湖人到
簽占狗個仔就有第一件垃圾
占狗個仔真係好撚廢
不過都無D wade個仔咁廢
佢哋做返富二代就算啦
牛仔咩事有個人個髮型成隻雀咁
好似唔多星二代打得好出色,傳說jordan個仔打波好撚勁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞