[遺憾完季] LA Lakers | Mamba Forever 討論區(355)

1001 回覆
1 Like 2 Dislike
屌睇錯原來3巨無咁貴 加埋129m姐
雖然都3個人已經過cap無得簽自由球員
加埋其他人 monk一樣只係有迷你中產拎
DH39
不要走 大鐘即使敲響你別放開手
下季仲有龜份約,結果都會同今季差唔多,大部分都係老底戰士
有冇melo下季去留消息
在接受ESPN記者Dave McMenamin訪問時,Malik Monk說到湖人休息室的團隊互動,說他跟另外一個菜鳥Austin Reaves建立革命情感是因為他們兩個在休息室裡都被老傢伙罵。

你講果堆應該都可能俾某個好識帶隊友好識雞湯隊友既人鬧
退休
有工開緊係開心
Report: Quin Snyder Less Interested in Lakers HC Job Due to Handling of Vogel Firing

Rob炒人個處理手法可以做得更好囉
依家人地驚咗唔黎
雖然本身都唔大機會會黎
盲反狗
All in Nick Nurse啦
最後應該係Howard
Nurse/Snyder/Howard
其實monk同v留得過 其他清曬佢唔該 包括甜瓜 入番啲後生內線
搵唔到人應該都係Fizdale
Mike Brown都大機會
其他係屋企訓緊既教練我諗湖人班膠層又睇唔起
有異變既應該會係doc river
如果今年入唔到東決我覺得會炒
Snyder同護士無俾人炒都唔會過黎
詹姆斯:「我不會為了得分王而去參加毫無意義的比賽。沒進季後賽還去追求得分王?這是有史以來最荒誕的事情。」
要幾面皮厚先可以當眾講要練習呃裁判拎多d罰球
本身都傳左好耐Rob個朵係球圈風評唔好
始終做Agent同做FO唔同
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞