鍾欣潼享受單身生活:男人不可靠

182 回覆
283 Like 98 Dislike
陳冠希不可靠
史可雋最可靠
40歲都唔係太老
最死係 人人都知道你黑
女人從來都係雙重標準又嚴人寬己
所有事佢啱晒
所有諗法,佢覺得係點就係點
無論如何,佢永遠係最好,最高高在上果個
歡迎來連登
背後原因令人暖心
我諗主要係希哥搵嗰個電腦維修員唔可靠啫。
當時專龍應該迷戀矩好想埋單。係個樣扣少少分
專龍個樣富豪裡面算係高上男神
佢有錢主要關佢事業事,同感情生活冇關係
自己又唔願付出,又要人哋為你做足一百分
戲又唔係拍得好,唱歌又唔係好聽
淫照咁多條女得佢一個仲係尻尻哋
連呀sa都假假哋叫影后,感情又穩定
咁大個都咁唔成熟,比佢有機會結婚生仔都唔識教啦
你好可靠?
你講你d ex, ok
而家咁講
同成蟲無分別
完美表現到咩叫性格決定命運
講就男女平等
但係呢d情況下 女都比人視為弱勢
然後就多數屌男不屌女
男女平等真係難聽過粗口
佢之前係慘,但只可以自救,女人有錢唔係問題,不過要調整好心態,畢竟都41歲了,仲玩要知道對方行踪,你估仲係18/22咩,感覺上佢係真天真,完全唔譜為自己諗,唔改既話,老落去又搵唔到男人,心態會勁扭曲,不斷拐自己話無男人都好開心,另一方面又幻想有白馬王子
未夠日數正評唔到,留言支持
次次都係揀d playboy
到你人老珠黃嘅時候俾人飛是常識吧
阿嬌靚到癲,如果唔好肥落去一定大把男人要
其實阿嬌冇嘢錯,作為名人,仲要係受英皇管,好多嘢唔到佢話事。唔需要咁撚刻薄去講佢講咁多年 人地冇做乞人憎嘅嘢,但佢就因為好多人嘅妄語而精神不停受折磨。 留返啲口水黎屌中共啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞