鍾欣潼享受單身生活:男人不可靠

182 回覆
283 Like 98 Dislike
佢背景係咩人你知我知
做到最錯咪去影相囉
唔係,佢最錯係做"清純"做image。
呢條垃圾,淫娃,慢慢孤獨過一世啦
希哥頭幾年做play boy都幾happy
之後收心養性轉番家庭事業型男
不過代價就係個樣殘左好多
有錢又介意日日俾人提住老婆幅相,所有華人指指點點,可能要鬼佬,但佢又唔似英文好
以一個絲嘅角度,
你比人睇過曬全相仲好意思講?
以佢當年春屎娛圈實力 紅遍中港台 東南亞,無閃卡出現佢應該有排玩。可惜真係後生 唔識死,影裸照 玩死自己 呀Sa都比 個蠢閪累埋一份。

我諗佢身家一兩億唔少得。
本身弱智要阿sa榜住呢個都市傳說有幾分可信性
貪錢,無腦,仲要黑,垃圾!
港女潛伏期:
14-18歲時, 青春無敵, 只要你唔太樣衰, 基本上唔會冇男朋友, 因為一定有男仔追, 情竇初開半推半又一齊左, 呢個時候個處最容易比左人, 開心咪得

港女第二期:
18-22歲時, 青春仍在, 進入花花世界, 係Ocamp識到一個新既, 立即比較現任, 覺得佢好唔成熟同好多不足, 好自然就受唔住誘惑棄舊迎新, 然後一句come on James, 同時覺得「男追女」係必然, 亦發現「原來可以有更好既選擇」, 再收埋兵發現都真係冇野可以輸下. 拿, 個處一早就冇左嫁啦, 於是好容易同人做愛, 做愛次數極速上升

港女第三期:
22-25歲時, 離開校園, 投身社會, 知道錢既重要性, 覺得昔日既籃球隊隊長, 搞笑幽默開朗型男仔都是笑話, 公司遇上有錢男士, 即退化成拜金港女, 用「上進心」同「安全感」去量度男人, 平凡既男仔絕不會睇上眼或者收佢做兵, 將自己睇高一線. 覺得男人其實都幾易得到. 當然做愛已經是家常便飯

港女第四期:
26-28歲時: 青春難免走下坡, 但依然以昔日把尺去量度男人, 心有不甘但仍然覺得The best is yet to come. 因為以前都係男追女!!!!!, 我只須要坐係度等就有人要!明明以前都係咁!!!!

港女第五期:
29歲或以上時: 發現完全唔夠後生女爭, 知道自己真的老了, 開始心急, 昔日平凡男初有小成, 開始後悔錯失潛力股, 覺得男女唔平等, 因為女人冇男人咁襟老! 完全忘記自己後生時所得到既風風雨雨.

有男朋友而又識左冇耐既, 就覺得點解男人遲遲都冇計劃結婚, 係咪佢唔愛我? 如果愛點解冇計劃結婚? 佢知唔知我唔等得? 知唔知結婚係對我一個好重要既保障同「安全感」? 萬一佢拖到最後同我分手搵第二個咁我點算? 點解佢咁自私唔考慮我既情況?知唔知我青春有限?

港女未期:
最後得不到任何男人時: 埋怨世上所有男人都是賤男, 覺得單身就係最好, 咀咒結左婚既總會離婚. 職場上要求所有同事加班勿拍拖遠離節日.

黑鮑嬌嘅一生
由細到大睇佢地接受訪問就覺得阿嬌表情同眼神好奇怪,響度強顏歡笑,黑面加擔天望地,隊枝咪埋去好似想爆粗屌人咁,次次都係阿Sa幫佢擋,佢好似一係自閉一係情緒病精神病,
佢單身算啦

唔好成日報導佢感情價值觀好唔好

睇見個標題都覺得煩

有錢咪攬住D錢過世啦
佢自己冇家教啫
又唔見其他人好似佢咁公廁
Bobo咪一樣有人愛
其實講到尾都係睇自己放唔放得低身段
佢似係要靚仔、有錢同埋要做公主
根本係佢都唔明愛情同婚姻嘅真諦
一味要人付出 但自己又唔付出
又唔肯將貨就價咪搞成咁
其實佢至少處理好咗啲情緒問題先
如果唔係個人根本不足以成京到可以去結婚
老G
連登仔享受處男生活
你呢個係正常人嘅諗法
但呢到係仇女毒撚嘅連登
女人咁有錢好難嫁 窮過自己又嫌棄 有錢過你又唔會揀個咁老
林志玲47歲都生到啦
可以搵鬼佬埋單,不過對住鬼佬就無得吊高黎賣,相反仲要湊鬼,更加無得唔比屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞