鍾欣潼享受單身生活:男人不可靠

182 回覆
283 Like 98 Dislike
現年41歲的鍾欣潼(阿嬌)於2020年宣布與結婚只約15個月的賴弘國離婚,二人離婚後,賴弘國在感情上不愁寂寞,近日更有指他再婚兼榮升做爸爸,相反阿嬌感情則未有着落。

直認過往拍拖心急 女人要靠自己

阿嬌自離婚後,不時在節目上分享其愛情觀,日前她亮相內地節目《辣媽學園》,又再分享對婚姻的看法,自言女人要靠自己:「你要敢愛,也要敢離開,最可靠的是你自己,男人不可靠的。」

擇偶條件

至於談到擇偶條件,阿嬌表示希望對方有擔當、不小器,又堅持對方要有完整家庭背景,因她自己出身單親家庭,故明白有完整父母的分別,望未來孩子可以有更多的愛。

而與另一半如何相處,她指不會檢查對方的電話,但就絕對接受不了對方無故失聯:「找他的時候必需找到人就算你忙,你回我一個也可以,反正我知道你在哪裏,你在工作我就不煩你。不用立刻的,就是有回應就好了。」

臭雞又老又單親家庭出生又拍片又離婚仲要求多多
41歲仲想生仔
停經未?
冇男人會覺得你可靠
女人講呢類言論 最唔可靠
佢又好可靠咩
白卡婆, 又鳩up
天真
自從比全世界睇晒後,呢個女人已經痴撚左線
阿嬌呢條女真係好賤 個醫生畀晒錢 做狗咁 跟住結婚15個月就離婚
點解啲誤記唔屌鳩佢賤女? 掉轉係男方做錯事 好似許志安咁 就世紀賤男 撈都冇得撈
或者佢本身已經係痴線

阿Sa 最清楚
你本人都唔係咁撚可靠喎黑鮑
黑包真係 港女的一生
後生貪靚仔 玩到 40歲 最後 孤獨一生

另外一邊 希哥就真係fuck boy 發憤圖強 寫照 有家庭 有事業。遠離娛樂圈。
係佢自己當日話自己身為偶像唔會拍淫照架
點知陳冠希爆大鑊
20歲:睇你唔起
25歲:心急想結婚但睇你唔起
30歲:結婚但睇你唔起
35歲:個男人頂唔順你一直睇佢唔起 日積月累既壓力 搵個後生當自己皇帝既女人偷食
40歲前:離婚 男人不可靠

香港女人普遍遇到既問題
你持續唔欣賞自己既男人又要夾硬嫁
遲早都係離婚
鐘意靚仔有咩問題?

男人都係睇女人外表架啦
本身淫底就唔好出嚟扮正直啦
真係偽人咩
自己唔檢點隻老閪又黑又闊,走去怪男人,呵呵
佢中意靚仔,想揾個白馬王子,但係D白馬王子會嫌棄佢家身唔清白。唔會揾到㗎喇,咁多錢包隻鴨仔囉
冇問題 佢叫女人自強都岩
但系撚左 又唔好賴男人唔可靠
如果佢係pink gap 人生就會改變
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞