[ReVeluv] Red Velvet 討論區 (30) - CB期內嚴禁芯,多謝合作!

1001 回覆
20 Like 2 Dislike

今集好正
仲有chungha睇

又有芯新目標啦...
molamola....

飯哂7公主不是夢

101我chung ha>somi
不過當然熊最高

101緊係Sejeong>其他
不過當然車厘最高

呢位清識野牙
不過當然歡歡都正啦

今集好正
仲有chungha睇

又有芯新目標啦...

飯哂7公主不是夢

不過當然熊最高

不過當然車厘最高

呢位清識野牙
不過當然歡歡都正啦

好多芯

今集好正
仲有chungha睇

又有芯新目標啦...

飯哂7公主不是夢

不過當然熊最高

不過當然車厘最高

呢位清識野牙
不過當然歡歡都正啦

垃圾$M 黎緊喺coex 外牆裝晒大電視....
仲要一日播足十八個鐘....
到時三線團可以分到幾多個鐘?

仲好記得上次ROOKIE啤啤掛左一日...
第二日就擺返師弟上去

仲好記得上次ROOKIE啤啤掛左一日...
第二日就擺返師弟上去

師弟要播focus嘅dance practice
冇三線團份呀
Oh My god
What the
Mamamoo?

今集好正
仲有chungha睇

又有芯新目標啦...

飯哂7公主不是夢

不過當然熊最高

不過當然車厘最高

呢位清識野牙
不過當然歡歡都正啦

點止識野
仲見過你添
Oh My god
What the
Mamamoo?

自婊
成班打靶仔
Oh My god
What the
Mamamoo?

自婊

無趣熊表示下個post 要改名啦...
紅地毯窗簾討論區....
香港旅遊發展局(旅發局)宣佈,有見近日天氣不穩定,為減低對活動所帶來的影響,旅發局正積極為原訂於八月四至六日假中環海濱活動空間舉行的「工銀亞洲香港電競音樂節」,另覓室內場地。旅發局會盡快公佈最新的活動安排。

基於上述原因,「工銀亞洲香港電競音樂節」各主要項目的最新安排如下:

「英雄聯盟王者回歸世界邀請賽」:原訂於明天(6月26日) 起公開發售的「英雄聯盟王者回歸世界邀請賽」門票,將會延期開售;
SMTOWN SPECIAL STAGE in HONG KONG: 演唱會門票由明天開始,將會暫停發售,旅發局會盡快通知已購票人士最新的票務安排;
「Festival Zone」:旅發局將與參展機構商討最新安排。
旅發局主席林建岳博士表示:「旅發局一直都有探索於不同場地,包括室內或戶外,舉辦這項大型活動的可行性。是次我們作出有關改動,主要是希望令活動有更周全的安排,讓參與人士可於更舒適的環境下參與此活動。就有關改動對巿民、旅客及一眾贊助、支持和參與機構造成不便,旅發局衷心致歉。我們會盡快落實活動細節及售票安排,最新詳情稍後公佈。」

整個咁既場出黎...
想笑死人咩
香港旅遊發展局(旅發局)宣佈,有見近日天氣不穩定,為減低對活動所帶來的影響,旅發局正積極為原訂於八月四至六日假中環海濱活動空間舉行的「工銀亞洲香港電競音樂節」,另覓室內場地。旅發局會盡快公佈最新的活動安排。

基於上述原因,「工銀亞洲香港電競音樂節」各主要項目的最新安排如下:

「英雄聯盟王者回歸世界邀請賽」:原訂於明天(6月26日) 起公開發售的「英雄聯盟王者回歸世界邀請賽」門票,將會延期開售;
SMTOWN SPECIAL STAGE in HONG KONG: 演唱會門票由明天開始,將會暫停發售,旅發局會盡快通知已購票人士最新的票務安排;
「Festival Zone」:旅發局將與參展機構商討最新安排。
旅發局主席林建岳博士表示:「旅發局一直都有探索於不同場地,包括室內或戶外,舉辦這項大型活動的可行性。是次我們作出有關改動,主要是希望令活動有更周全的安排,讓參與人士可於更舒適的環境下參與此活動。就有關改動對巿民、旅客及一眾贊助、支持和參與機構造成不便,旅發局衷心致歉。我們會盡快落實活動細節及售票安排,最新詳情稍後公佈。」

整個咁既場出黎...
想笑死人咩

買左飛既巴打點算
D飛賣唔出唔用咁大個場咋

整個咁既場出黎...
想笑死人咩

講真嗰句...
八月係風季黎架...
仲要係室外搞咁撚多嘢...
隨時一個8號波係咁先...
睇個款又係走去亞博架啦...

整個咁既場出黎...
想笑死人咩

講真嗰句...
八月係風季黎架...
仲要係室外搞咁撚多嘢...
隨時一個8號波係咁先...
睇個款又係走去亞博架啦...

話知佢去邊度搞
總之砌返個工銀訂票個前排AREA出返嚟先

今集好正
仲有chungha睇

又有芯新目標啦...

飯哂7公主不是夢

不過當然熊最高

不過當然車厘最高

呢位清識野牙
不過當然歡歡都正啦

點止識野
仲見過你添

我新來架ja,你應該認錯人

駁唔到

駁唔到

不如取消唔好黎吧啦...
我唔想香港班癡線啤粒嚇親佢地...
我張飛前排架
分後排比我實日日email屌鳩佢

駁唔到

不如取消唔好黎吧啦...
我唔想香港班癡線啤粒嚇親佢地...

我唔嚇親佢我做人仲有咩意義
姐係要俾Wen巴女人承歡知道承歡男人Wen巴有幾愛佢

算吧啦.... 七月你去睇__ __ 出道好過啦...

算吧啦.... 七月你去睇__ __ 出道好過啦...

邊個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞