[ReVeluv] Red Velvet 討論區 (30) - CB期內嚴禁芯,多謝合作!

1001 回覆
20 Like 2 Dislike

好靚+好貴

有燈都無用啦...
睇返師弟睇預錄既順位條件...
又係要玩 fancard 呀...
無fancard 有燈都係排第五咋!
我屌你垃圾$M
今晚準時狙擊所有芯巴

你做乜要追擊你自己呀...
今晚準時狙擊所有芯巴

你做乜要追擊你自己呀...

好靚+好貴

有燈都無用啦...
我屌你垃圾$M

Cls
玩到咁大
咁即係以後都唔洗睇

好靚+好貴

有燈都無用啦...
我屌你垃圾$M

Cls
玩到咁大
咁即係以後都唔洗睇

咁燈都無係咪唔洗諗
SM d團不嬲都係咁
留名 回下巢先

咁燈都無係咪唔洗諗

我見師弟今次個玩法...
你想入場睇最低限度都要買音源排第8入...
fancard + 碟 + 燈先會第一順位...

仲有就係見到今次師弟簽名會講咗話唔收任何禮物...
唔知三線團會唔會咁跟又唔收啦...

咁燈都無係咪唔洗諗

我見師弟今次個玩法...
你想入場睇最低限度都要買音源排第8入...
fancard + 碟 + 燈先會第一順位...

仲有就係見到今次師弟簽名會講咗話唔收任何禮物...
唔知三線團會唔會咁跟又唔收啦...

點解唔收禮物?

點解唔收禮物?

唔知係未因為之前立咗法唔可以收貴嘢...
所以直情唔收禮物...
不過師弟係咁啫... 三線團收唔收到時先知啦...

話說都準備好晒佢地D 禮物...
唔好唔收呀...
https://www.instagram.com/p/BVt50TBl3WM/
隻熊搞咩

Fashion 呢D 嘢我地班癡線佬又點會明呀...
https://www.instagram.com/p/BVt50TBl3WM/
隻熊搞咩

Fashion 呢D 嘢我地班癡線佬又點會明呀...

點解又要玩尻隻熊

屌你老母,師弟啲練習室仲有Focus版,食屎啦sm

每個人都有呀

每個人都有呀

這就是大勢與三線既分別....

每個人都有呀

養女仲FF咁多

每個人都有呀

養女仲FF咁多

呢個世界公平咩

每個人都有呀

養女仲FF咁多

呢個世界公平咩

係咁架啦。啤粒想睇呀?食屎啦
留明

每個人都有呀

養女仲FF咁多

呢個世界公平咩

係咁架啦。啤粒想睇呀?食屎啦

對住SM都冇氣鬧
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞