[ReVeluv] Red Velvet 討論區 (30) - CB期內嚴禁芯,多謝合作!

1001 回覆
20 Like 2 Dislike

垃圾CODY 成日俾菇磁佢地著...
呢件會唔會係其中一件打歌衫黎...

如果真係著,我都很肯定係熊著....

都話咗啤粒係癡線架啦...
咁都搵得返晒D 素材出黎...
$m真係

跪求cody放過啤啤
Sm 真係慳
上網輕鬆偷圖交功課

跪求cody放過啤啤

熊著起身就會好型
Sm 真係慳
上網輕鬆偷圖交功課

學埋大佬b啲嘢
嘩 終於出啦

都話咗啤粒係癡線架啦...
咁都搵得返晒D 素材出黎...

話咁快p完 sm真慳皮
三線尾成本
10點開photoshop 11點就放
呢啲咪效率囉
10點開photoshop 11點就放
呢啲咪效率囉

上次果張仲易搞啦

上次果張仲易搞啦

菠蘿
點解門面唔用返青蘋果....
對我呢D數據狗黎講
冇VLIVE睇數據始終係差D
俾人搵到偷圖真係好7..SM連少少野都唔諗咁

唔會係偷圖啦...
$M 咁大間公司成個法律部喺度你估佢地真係慒咩...
素材呢D 一定要買咗先用得啦...

利申︰ 公司之前出廣告都有買過素材...

今日係啤粒大勝日

我想過咗15號先走... 唔知仲有冇....

15號又得...
有一位睇

今日係啤粒大勝日

由今日開始唔再芯其他團!!

15號又得...
有一位睇

啤啤既CB 令到我有動力去返工....
下個禮拜開行OT快快手做晒D 嘢先... 唔係唔使走...

唔會係偷圖啦...
$M 咁大間公司成個法律部喺度你估佢地真係慒咩...
素材呢D 一定要買咗先用得啦...

利申︰ 公司之前出廣告都有買過素材...

咁一定唔係犯法偷
但就咁買張網上一搵就有既圖用
PS角度算咁都好唔掂下
上次又係咁,次次要靠啤啤顏值救佢地d design

咁一定唔係犯法偷
但就咁買張網上一搵就有既圖用
PS角度算咁都好唔掂下
上次又係咁,次次要靠啤啤顏值救佢地d design

有D 咩唔係用啤啤顏值黎打救呀....
做佢地CODY 真係嘆...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞