[BuddyNa.V]01160209 VIVIZ QUEENDOM2加油!期待韶情睿隣新劇播放 崔俞娜永遠愛妳(16)

1001 回覆
36 Like 6 Dislike
mermaid都有我超鍾意
me2 歌詞意境嗰啲全部都好撚正
仲諗起嗰陣b暈低 豬係側喊
Mermaid又係另一首好好聽嘅b side
嗰陣嘅大家都好young
竟然無tftmn?!
其實隻隻歌都有強項弱項,關鍵係公司識唔識推銷。請電視節目監製攝下自己啲歌做bgm又好,搵多啲節目畀女友上以人帶歌又好,靠晒上音放打歌其實唔夠。
所以somo咁就浪費左班女同好歌

依家係好明白自己定位係天然呆可愛形 所以會align番人設成日賣萌 我覺得事業心好重 好想成功好努力咁工作
以前似係真係怕羞 唔知點俾反應嘅真天然呆

但又真係好可愛 照殺
佢哋對自己有自信咗好多 viviz三個都係 回想起b仔以前自己跳舞都會怕羞 明明應該show off下嘅時候偏偏喺度笑
只可以話公司如果做得好 根本女友好多歌都可以爆
我唔覺得tftmn有好過之前啲歌好多
之前好多啲歌都好好 只不過得佢爆起咗
發生咩事 點解突然上哂榜
批左好耐啦wo 你幾時申請?
其實當初如果係 傾聽細語 排喺你還有我後面 應該會超神

真係好鍾意佢哋啲言情歌 搵返初戀嘅感覺
3月25… 前日見有人話張screen cap要清楚啲所以再up過,之前一直都無update 唔知想點
我發覺buddy真係諗勁多呢啲如果啲cb時間掉轉會點
我就覺得嗰陣好興啲洗腦歌 呢種抒情歌做cb好難會爆 嗰陣應該keep住熱血啲 青春啲嘅歌 類似navillera
一直期待summer cb做番navillera style
無計 緬懷下嘛

but我都同意你句話應該keep住熱血青春風
又係揀啱畢業季黎播應該真係會好爆
navillera真係好正 加埋大開大合嘅舞步 好青春
明明佢哋嗰陣仲好後生 嗰啲風格好似搞到佢哋提早衰老咁
我23號申請4月1就批左 但係如果佢無reject你既話可能係未得閒批姐?
起碼fingertip嗰陣黎計真係早左d
應該係 真係好慢 又驚自己填錯左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞