[BuddyNa.V]01160209 VIVIZ QUEENDOM2加油!期待韶情睿隣新劇播放 崔俞娜永遠愛妳(16)

1001 回覆
36 Like 6 Dislike
三票負評

但其實BG 都係2 3 首姐 不過Kepler 1首

講開 有宇少拍住上其實最好 舞台內外都易搞好多
宇少飯點會多過Gfriend
女友起碼叫上過一線有海外人氣
宇少海外得班支那飯仲要走得7788
K1冇iz咁紅dueendom2 為佢哋而設 座2望1
人地第五咖 Loona至係第六

waao Kepler 第四
唔記得左有第6
好感動連副主打都識唱又識跳
雖然係友團 但老實講死忠肯定我地多
宇少多啲個人粉 雖然團魂都好好

女友係依兩年韓國粉流失多 仲要唔齊人

歌曲風格 玩queendom會蝕
我覺得唔會 Mnet志在幫佢哋刷下鏡頭 反正應該似上季淨係公布 1 2名
agger 宇少好多fans
主打夢幻feel 舞台應該多野玩
肯定有依個考量 同埋如果一齊跟現實投隊妹妹仔應該會被人屌大蝦細
https://twitter.com/VIVIZ_staff/status/1512082822126735379
Queendom 2 1st Contest FAN'S CHOICE Voting Guide
📍 Period: 0408 00:00~0411 23:59 (KST)
📍 Method: Vote for 2 teams after watching the video of the contest (Duplicate voting for one team ❌ )
📍 Voting is possible only once a day.
🦋 Please vote for BBG 🦋

🔗https://bit.ly/3LPUuv0
下場VVZ cover 佢地嘅Unnatural應該會好好睇

不過佢地好似cover navillera? 唔知會改成點

同埋我覺得VVZ 借cover人地嘅機會放淡啲GF嘅image都係好事嘅
"我地"即係宇少定女友唔知你邊邊fans
主要係女友拎過勁多一位 宇少我無記錯好似未拎過大台一位(有錯請指證)
仲要國民認知度女友都高過宇少好多
海外人氣既話簡單少少可以睇下chat room啲人洗隊名
基本上應該係Kepler>LOONA>VIVIZ>WJSN>=BG
VIVIZ玩queendom蝕主要係唔齊人同無大主唱
Kep1er唔投得,孝琳又唔投得,BG變咗路人被無視,即係互投環節得WJSN LOONA同VIVIZ可以揀比自己差
已投vvz+千古團
er 我前面話係友團=宇少 同埋我喺GF區都好耐下了喎 我地梗係話女友啦

宇少有大台一位 boogie up 人歌 無記錯嘅話

其他我大致同你差唔多唸法

但係依兩年 唔可以忽略fans真係走唔少 只不過依期有翻啲「勝利球迷」(又唔係真係贏自嘲一下)翻黎至顯得依度旺翻

我地女友(前)銷量反應到死忠有 不少 但亦唔多

反而其實友團宇少其實表現差唔多

黎到依度 係時候屌somu hybe啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞