[BuddyNa.V]01160209 VIVIZ QUEENDOM2加油!期待韶情睿隣新劇播放 崔俞娜永遠愛妳(16)

1001 回覆
36 Like 6 Dislike
我都覺得crossroads好聽啲
但以kpop主打嚟講係咪labyrinth 適合啲(?)好似啱舞台表演要高energy hyper啲(?)
都唔明佢點樣可以有幾日之內首歌由原本主打變到連收錄曲都唔係 fallin light好好聽 但日專個版權搞到冇得spotify聽
放落DAP用IEM聽真係不得了
可能想打開日本市場掛 Falling light 成隻碟好高質
個手勢好似彈琴咁配合一下Melody我覺得好正
aggar, 所以特登後追返隻碟嚟聽
真係好可愛
本身係Fallin Light做Time for us主打 Sunrise係bside
後尾覺得Sunrise好啲先轉咗主打 Fallin Light做日專主打
齋聽係Crossroads好聽啲
嗰陣畀人收購好多人都expect會有啲變化
結果出到嚟路人覺得係tftmn 3.0
Labyrinth 作為bside都有十鳩幾個dancer反而Crossroads嘅舞台好單薄
我都係
韓仔啲真係好挑剔 轉得快又嫌 出累進又XXX 3.0
係呀 falling light歌詞本身係”It’s time for us” 但係改左做falling light之後就變左”It’s falling light”

詳情請睇智同B vlive講過~
銀河嗰種真係感覺佢由細到大屋企都好錫佢嘅可愛
不過我記得銀細個有病過
同埋佢哋啲相處模式嗰啲我覺得都關佢哋成團都係忙內事(?)
偽忙內銀仔
太多好歌都係一種煩惱
Fallin Light 有韓ver就好了
最衰等唔切
Labyrinth 做主打係好D
因為岩岩入Hybe
成件事有新鮮感
有二次轉型feel
岩岩入左大公司 Crossroads 成件事唔夠響
個style係好嘅 都幾啱表演 但我麻麻
不能同意更多,Fallin' Light 堅好聽,如果用嚟做韓國主打,應該會幾爆。
好難講 韓仔口味幾時都好難估到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞