買二手機都入一入來, 宏基數碼鬼鬼崇崇比部舊機我

74 回覆
21 Like 17 Dislike
岩岩經過福仁
人山人海

藍屍廢中聖地
水行貨,即係行貨,不過係水,佢間鋪自己保,即港行
其實真係平好多,lg v20行貨豐澤做緊4400,街鋪都賣緊3400,台水2520平成差野,好難落手買行wo師兄。
仲有就係間鋪鬼係一回事,巴打唔好似我,夠醒其實幾鬼都唔會出事,況且我買得水機其實風險都有少少預左,要嬲都係嬲自己
BTW我街鋪買親新機都係要比左錢再check機,因為要開個膠紙無得封番,我都覺得好合理,調轉我想問巴打響邊間鋪買新機唔洗比左錢先check機?
岩岩經過福仁
人山人海

藍屍廢中聖地

on9邊會買機執雜物,配件炸
買得an機都預左架啦

你返堆填區瞓覺啦垃圾
我識個100%老實商人FD, 明明標價同其他舖同價, 但佢會比總代理打黎嘈要改貴啲, 唔係唔比貨
但其他舖無事
唔知班友咩貨源
我識個100%老實商人FD, 明明標價同其他舖同價, 但佢會比總代理打黎嘈要改貴啲, 唔係唔比貨
但其他舖無事
唔知班友咩貨源

P.S. 講緊price.乜春
但其他舖無事
唔知班友咩貨源

P.S. 講緊price.乜春

你個fd 賣行機定水機
買水機比錢前睇清楚個盒有冇開過唔係基本咩
講左咁多年都冇人告鳩佢
深水埗有間信得過,仲要全新

講埋邊間啦
其實真係平好多,lg v20行貨豐澤做緊4400,街鋪都賣緊3400,台水2520平成差野,好難落手買行wo師兄。
仲有就係間鋪鬼係一回事,巴打唔好似我,夠醒其實幾鬼都唔會出事,況且我買得水機其實風險都有少少預左,要嬲都係嬲自己
BTW我街鋪買親新機都係要比左錢再check機,因為要開個膠紙無得封番,我都覺得好合理,調轉我想問巴打響邊間鋪買新機唔洗比左錢先check機?

大舖我尋日見$3998喎

我部部都係
豐澤百記衛訊領域穌寧電訊商鴨記
都係check到我OK先比錢
我仲諗住去入部水貨g6

師乜撚野兄
大鋪買機咪可以check完先買囉
冇錢就咪買機
台水2520?
用下腦喇,台灣仲賣緊3000樓上你真係信有2500台水?
樓豬自願送死
我仲諗住去入部水貨g6

上網買二手行二年保好過
淘仔有韓水買
水行貨

師乜撚野兄
大鋪買機咪可以check完先買囉
冇錢就咪買機
台水2520?
用下腦喇,台灣仲賣緊3000樓上你真係信有2500台水?

咁我部乜黎, 老鼠貨??
唔係一間做緊2520WO, 係十鳩幾間都係呢個價WO
上網搵第二間點解最尾去咗宏基

中咗降投

唔出奇啦
你地唔見佢間野上面放了死Q人 佛牌
有鬼鼠仔 幫手推鬼機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞