今日浩和街都有警車入去…

254 回覆
36 Like 4 Dislike
你玩得開心同double parking有咩邏輯關係😂😂😂😂😂😂😂😂?
你要double parking先會開心到😂😂😂😂😂😂😂😂?
咁佢入得去擺明有人投訴啦
定你覺得班狗冇order會冇野搵野做?
一定有人投訴,果度一座海關一座消防,點會冇人投訴
有人逼你違泊double parking?唔好將自己鍾意double parking既習性投射落全部有車既人身上,講完,thz
其實撻草地好似有欄到
不過整到好矮跨一下都入左去
我想請問 會有咩人投訴?非住宅區
欣澳 大拗門 清水灣 浩和街 擺明係放風野餐既地方 唔係班狗突登揸架車入黎搞9你 唔通去野餐放風既人自己打999?俾返少少邏輯
有人投訴係佢地水鳩人姐.唔通話我得閒就過黎抄鳩你咁咩
就係有班人唔自律,覺得自己違泊封路double parking都冇問題,最緊要自己放假自己要開心,到時好似西環碼頭咁封9左佢就真係多得呢班最緊要自己開心既人唔少
其實你不如自己入去行轉先😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
一座海關一座消防,你放假但果度仲有人返緊工,會有咩人投訴??😂😂😂😂😂😂😂
鬼叫你住係香港咩
正解你係咪移民師兄
😂😂😂自己理解唔到就要開始話人白卡,低智力人仕既通病,鍾意委過於人😂😂😂
唔好講邏唔邏輯啦,邊有得俾你揀

個比喻錯撚曬都拎出黎講,邊個低智力好明顯
同機尾一樣玩爛左,太多人咪隧道公司投訴,街尾個隧道pit位係隧道公司,但長期泊曬車
來來來,低智力人仕我再俾例子俾你思考下:
d旅客(自旅行)覺得自己俾錢買野,就認為自己大晒
d乘客覺得自己俾幾蚊車錢就覺得自己大晒

你係咪覺得咁講既人都係做唔起消費者,旅客同乘客😂😂😂😂😂?
乜撚野自旅行,邊度鄉下?
唔好咁五毛,連錯係邊都講唔出就話人錯😂😂😂😂
扣帽子話人五毛喇
一個錯字就會阻礙到你既閱讀能力😂😂😂😂😂
你真係唔好咁樣show你低智力啦😂😂😂😂😂😂
你話冇咪冇囉
你阻唔阻人不嬲唔係你本人判斷
係俾你阻到果個判斷
就算你冇阻到人
都可以有人投訴你
你先係要俾少少邏輯果個...
露曬底啦仲講蝗語
所以你係講唔出邊度錯囉😂😂😂😂😂😂😂
你真係不停咁prove緊自己有幾低智😂😂😂😂😂
原來係蝗語引戰撚
😂😂😂😂😂
道理講唔過要開始轉向無內容既人身攻擊😂😂😂😂
真係夠晒典型既低智者表現😂😂😂😂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞