今日浩和街都有警車入去…

254 回覆
36 Like 4 Dislike
旺角無時無刻都有人炒緊, 點會冇人理
我諗無揸車既人比唔起320, 你可以話佢地預左
但係浩和街呢D半工業區,附近車都唔多架既地方你專登入去抄牌
話你為罰而罰不為過
回收鋪,車房霸鳩住D錶位有冇人理呀
石澳長期唔入錶又有冇人理呀
唔講旺角,點數都數唔到浩和街
呢樣真 同露營情況一樣,依家露到好似做賊咁
不過另一方面,部份香港人確實係唔自律,好多地方都被玩爛,根本有位比政府入
講緊違泊抄牌又spin去霸錶位
即係條友酸緊,然後我覺得條友酸緊就等於我覺得買車好貴
好撚野啵
發覺連登仔都幾本末倒置去過浩和街都知條路根本好闊 根本冇人會喺嗰度返工 唔明啲人話咩塞9住揸得車就預左比人抄呢啲風涼話 都唔接受差佬明搞9你香港人

鎗口永遠唔對外 幸災樂禍 睇人仆街最開心 魚蛋論真係抵香港人比人撚足幾廿年
唔撚洗抄?
連登仔死都話違泊既話 係拗唔贏的 抵比320
打個卡都唔比日日真係淨係可以返工放工?
琴日去三聖村打算行15分鐘買少少野
點知一落車班狗就到
其他唔評論
但入面有珠江倉 消防局 隧道機房 係有人要返工做嘢
應該係有啲原因(例如抄牌)
然後車主肯定係口多gut 呀sir
出面係石矢廠添....
我講嗰三樣係正浩和街入面
都唔係違泊定比320既問題 老實講 320食餐飯都冇咗
依家擺明差佬突登走入黎撚你地

同你帶個細路仔落自己屋苑公園同人地啲仔女玩 突然比人告599g一樣
係有人番工 但係人數唔多 車又唔多
星期六日HEA下都入黎抄牌 唔係撚鳩你地仲有咩原因 香港人仲有咩地方去
係車多問題 唔多車邊洗double park
頭先仲有條撚樣仲話 “覺得有車大晒?”
D狗擺明攪鳩你都幫政府做打手
呢到有咩好玩
都係影青馬大橋文青相
笑左,不如你用下追故功能先,我琴日就係現場呀,咩叫走轉浩和街先?
而且你係咪唔識中文,兩邊線都double parking,四架車停係度呀,中間仲有幾多位呀天才,仲要係雙向行車呀
不如你真係走轉浩和街先,睇下兩邊都double parking後,條路仲可以剩返幾多位哦,幻想當現實既天才😂
Double park請問有咩咁大不了?工業區 中環區邊條街無double park?的確樓上請得岩 係會有人返工 但係人數真係好少好少 仲有double park係仲有條路比車行 個個留電話無人投訴幾時輪到你坐係屋企批判人?
其實都係求開心啫下下320都好重負擔,同埋搞清楚唔係俾唔起,係唔想咁樣俾

同埋我都係覺得難得有個家都玩得開心嘅地方,政府好似太絕情,連玩都唔俾人放鬆玩啫

Btw打你老母臭閪的咩
都係果句 成日話港人幾高質 走轉連登就知衰落緊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞