今日浩和街都有警車入去…

254 回覆
36 Like 4 Dislike
全港恐懼撚
條壩已經唔好行通常我去到都係開張凳坐草皮算
覺得有車大晒? 明知果度無停車場, 得2種做法
一係你由屋企搭的士去
二係你揸車去到附近停車場停, 近就行過去唔近就打的過去

咪L講咩停車場唔夠之類既廢話, 呢個阿豬阿狗都知; 明知呢個香港情況, 都買部車想周圍去, 就預左硬食320當交泊車費啦
好酸
不嬲多車
酸你320都俾唔起學你買車

酸都酸D 有錢買樓既朋友啦, 係香港有架幾萬蚊既2手車都有人酸?
酸有車?睇黎你又係一個覺得買車好貴,買架車就已經佔左你人生一大部份既人😂😂
我呢排就無揸車出去既,但就唔知你點解好嬲好嬲
係咪條女跟有車既人走左
我邊句覺得買車好貴
真, 有架車就覺得有人妒忌佢?
應該人生中佢最值錢係架車, 所以覺得D人個個喉住佢架車

買車從來無問題, 每個人有不同生活態度
但320都俾唔起係度屌人, 就真係笑個人個口
你唔係覺得貴又點會覺得人地係酸其他人有車😂
唔通你會話人好酸其他人有錢買一支10蚊既樽裝水😂😂😂😂?你覺得邏輯上冇問題既你可以繼續既😂
揸車就溝到女?
我知你既世界都環繞車, 有車有女, 又有得威, 又有人妒嫉你

但我建議你唔好同D 有層樓既朋友講呢D, 怕笑大人個口
我覺得人地酸就等於我覺得架車貴
唔明有咩邏輯
有車大晒呀呢句係佢自己打出黎架啵
放假塞就唔係死症,尤其果度咁僻,除非果度返工,如果唔係正常唔會入去。呢d地方塞係因為班on9司機明知多車都要揸車入去,然後違泊。
果度雙線雙向行車,兩邊線都俾人double parking塞死晒,點行?都唔係車多既問題,係司機on9既問題
你中意點講就點講啦
你個句”覺得有車大晒?”陣酸味不知幾濃
Btw,你搵到國際版price.com格價未
邏輯問題我連例子都俾埋你,睇黎你仲有選擇性失明既問題😂😂😂
都係果句,你覺得你邏輯冇問題既你咪繼續,你既人生屬於你既,俾人笑你on9都係你自己問題😂
你走轉浩和街先啦
條路闊到仆街
擺鳩明入去搞鳩香港人姐
市區咁多車違泊唔撚理 你唔叫佢地走轉旺角?
班狗唔抄你599G咪執身彩
算啦,佢兩位憤世嫉俗,見你地開心遊車河就想大家攬炒無掟去
有冇諗過你架車塞撚左成條路?
高過低學歷藍衫警先
白卡仔一個留言留4次
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞