袁嘉敏炮轟鍾培生(2)

872 回覆
138 Like 22 Dislike
佢唔係拍三仔有排捱窮,飯局邊輪到佢去
Google返原來真係無
原本想講 慈禧的秘密生活
佢講野有文有路,又有學歷,同佢拍三片,唔抗拒比有錢人埋身認識件事無咩抵觸
見話佢講野有文有路,好似係個為人修養唔差既人
好啦我開始睇第一段,已經問題多多
關於佢拍鴨王同豪情比多人狙擊,我去搜尋下再自己諗諗

「面對四面八方的圍攻,袁嘉敏既採取「睜隻眼閉隻眼」的做法,又不忘在微博開火炮轟,企圖取回公道:「不要再利用我做新聞了……你們沒開始拍攝,拍了一點點,就無緣無故公開攻擊我。」不過,她卻遭唐紫睿公開指責:「我一個人這麼講就算了,但是如果大家都是這麼講的,是不是事實,大家自己判斷了。」
無獨有偶,電影男主角何浩文亦在個人網站facebook上貼文發表意見:「不影響其他人做好自己,這些都是做人的基本,我真的沒有興趣玩這些小學生的遊戲,自己不知道自己哪裏有問題就問下其他人發生了什麼是事,為什麼自己會被針對。」文章雖未有指名道姓,矛頭卻顯然直指遭圍攻抵制的袁嘉敏。」

首先係呢段,我認同一個人講你就可能針對,n個出自同一套戲同你合作過既講你,仲可以有咩好講
至於3D豪情,話杜汶澤同佢之間有唔妥,我幾中意呢套戲,令我更好奇

「事實上,袁嘉敏早於去年與杜汶澤合演電影《D豪情》時便曾傳出不和,有指在片中飾演杜汶澤太太的袁嘉敏,原本有裸露鏡頭,最後卻出爾反爾,知情人說:「找袁嘉敏拍這齣戲那會,她說什麼都肯做,誰知道去到日本拍外景,她見有這麼多AV女優同場,就立馬說不肯拍,工作人員為免拖延拍攝進度,就只能先慣著她。」而袁嘉敏事後亦向傳媒暗示角色無發揮機會,「最初監製找我我談劇本時,我說如果劇本合適可以試一下,但最終我演一個打扮平凡的女人,突然要三點盡露覺得劇情不合理;他們給的錢是客串價錢,加上最初談時,不知道會有那麼多日本AV女優,都完全不用我拍啦」」

我完全唔明佢個道理係邊
打扮平凡既女人,轉頭會有床戲,同已經好多av在場,咁唔洗你啦,有咩關係?
既然你知道佢地係出客串價比你,咁你應該知道你個角色唔係套野既重中之重
宜家扮大牌,無得好似鴨王咁開無雙show晒料,比班av分薄左你焦點就反口
有睇套野就知,最後佢同杜果段床戲無咩不合戲情之理
咩叫做最終我只係演一個打扮平凡既女人
其實當初劇組有承諾過你係套野既頭牌?佢個角色一開始定位就唔係女主角
佢講既呢段野係想投訴d咩

條片入邊仲話可能自己藝術家性格,呢種完說方式
睇完呢兩單野,已經唔知講咩好
點會對佢個為人改觀,點會覺得佢正面有文有路
大家自己睇晒d片,再搜下果幾單野既資訊自己分析啦,咪話人帶風向
你係咪搞錯D咩
劇本傾好哂,合約又簽好(明星合約露幾多露邊露幾多寸都會寫好)
去到先唔同哂
你返工簽好哂合約,然後做嘅嘢完全唔一樣,你都會走啦

不過香港係好多黎生,覺得啞忍先係啱
佢外國讀書思想唔一樣好正常,做咩要下下迫人做自己無agree過嘅嘢
露係臭雞,唔露又係臭雞
文路雞
好多bacon打手係到玩人格謀殺
但件事係,完先傾好會露,而佢既回覆係,我突然覺得果段劇情要露,唔合理,所以拒絕
合約講明要露幾多佢地就無透露,但如果係簽約時無講過肯露,或者有咩無承諾,但到時係唔同晒令佢想悔約既
佢一定可以直接反擊,但佢段回應,顯然就只係提到個人不滿角色平凡,同已經好多av女優在場裸露,唔需要佢露啦
嗱,呢啲就係「額有朝天骨喇」
擺到落床叫都唔識叫,你大少少就明㗎喇
希望你唔識老,終於2022年
澳門移民局啲廣東話拼音以前好撚怪
咁如果佢拒絕合約要佢賠返錢咁都係無問題喎
袁少咗個表演機會搞到自己臭朵都係佢自己要承擔嘅後果
唔想露咪唔好露
電影公司又無損失,大把想上位嘅女肯露

你約好條女去酒店扑嘢,人哋唔想扑都奈佢唔何
我唔明點解唔想做自己唔鍾意嘅嘢就係臭雞
佢都露開,兩點都露過都唔係要D咩貞節牌坊嘅人啦,中間有大把嘢擺明無講

唔係話佢唔係臭格,只係以事論事
大家都唔識佢真人所以都係一齊吹水講下八卦
本身連登仔就勁多鍾培生fans
使鬼打手
另外個post仲專登唔post袁嘉敏回應
唔好笑人,咁多雞笑得邊隻,諗下方法點樣搵錢屌佢地比較有意義
個個月比千幾蚊做培生培心會員,
鐘狗久唔久送魚翅/電腦Mon比佢地,佢地仲唔幫鐘狗含哂撚,直頭再生父母
唔係話要禁標籤佢就係雞
只係單講佢被指責出爾反爾呢單
佢地飛去日本拍之前傾過咩,合約有無講明要露無人知
但佢既反駁入邊亦無直接提出自己無應承左會露,反將理由指向角色太平凡,且要露既話劇情不合理,及已經有好多av女優,唔需要佢
單佢唔能夠直接反駁自己有無應承過要露,已經可以假定佢出爾反爾係事實
別咁作為演員,無論誠信定合約精神,點樣先可以突然我覺得唔想就唔想黎完說,確實,最後劇組係奈佢唔何,無迫到佢要露住拍
37做得老母喇
咁人地都有15年前嘅,笑/嫌人老,係唔會老嘅人嘅專利。
於是大家可以按自己做出既行為
隨時轉用各國文化做標準
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞