袁嘉敏炮轟鍾培生(2)

872 回覆
138 Like 22 Dislike

From上po
有冇人有seed
Name/seed?

咪飯局個d 搵到單新聞 記得有無格版
憑借《鴨王》,袁嘉敏一炮而紅成為萬千宅男心目中的錫士女神,更加成為無數男人心目中性幻想的對象,袁嘉敏冇著衫圖片喺網上癲傳。有富豪甚至仲出錢“約飯”,網傳袁嘉敏40萬口含生殖器不雅視頻曝光。

袁嘉敏喺接受采訪時自曝,自己與富豪約飯局,并冇與對方發生性關系,只系用口“含”,重稱40萬“含”一次好值,自己冇諗過人會拍片。當中有各種姿勢、器官特寫、口交等….

擁34D、23、34惹火身段的Candy袁嘉敏為咗上位,曾說:「我胸真系好大,條腰都好細,視覺上就更加出位,下一步最想拍戲,亦唔介意要裸露,好多法國影后都有露點啦,大家唔好有固定思想,唔好覺得露就唔好,只要劇情需要,要我露點都得!唔趁后生露,唔通等六、七十幾歲先露啊!呢啲系開心錢!”

一脫成名的袁嘉敏,隨住DVD推出市面,露點片段喺內地網站免費癲傳,人氣再次熱爆!當年更有人爆料,指袁嘉敏上床價要四十萬起,向當事人求證,佢同記者承認,曾每日收十幾個露骨短訊,包性器官特寫照同四級留言,中間人更不停開價,游說佢同富豪上床。

「佢哋只系對我肉體有興趣,講清楚食完飯要有性行為,呢點,我點可能會得答應……我好驚有病!”袁嘉敏講。

已經五、六年冇拍拖,袁嘉敏直言想愛情滋潤。“但系佢哋都只系想發生肉體關系,好似買一段關係,無興趣識我,有時都覺得好沮喪。如果佢哋畀個價錢,系拍拖食飯,我都唔覺得咩,想認識的新朋友!但佢哋表明的價錢,只系上床。”袁嘉敏失望講。除咗四級留言,中間人更代“客人”列出“服務內容”,包括地方同年期。
佢個樣同身材我係女都覺得係幾正嘅
但屌個格太cheap呢
邊個有錢人會想嫁隻雞返屋企呀
你on99 你老豆老母都唔肯過你啦
估下呢條係大bacon定細bacon條撚
咁撚有錢條西褲都可以唔啱身
你唔好話咁有錢都唔去整容
呢單之前連登post過啦
白卡支那雞FF黎
條女樣衰到豬閪咁
40萬又真係好難抗拒
含一次等於打工仔成年人工
JUL-854
男優似清水健/結城結弦
改褲腳洗唔洗打麻醉針
有冇 link?
以前仲係tvb果時佢仲串靚模cheap
袁嘉敏真係好淫蕩
去蘇梅果期淫到仆街 仲有套白色網連身
J左十幾廿次

Link ?
Dear
從來冇覺得佢有好男人設定
有咩幻覺
愛弓日文 好似係
完全引發男性獸性
做雞都要保障客人私隱
公開爆大獲真係好冇品
愛弓涼
三十尾女人佢叫好正啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞