袁嘉敏炮轟鍾培生(2)

872 回覆
138 Like 22 Dislike
就好似出去揼骨咁
少少咁引你
40萬齋含
含下就問想唔想搞
想就加幾錢
20萬我都制
連登仔個個搶着埋
Who care, 咪又係雞
鍾生最鍾意告誹謗
好好地影相未算 申條脷出嚟成個唐仔咁
真係好樣衰
鐘生父子係格硬黎,唔找數齋拎?定用暴力先?
咩都講唔到出黎,齋發洩,只會係佢自己擺自己上枱
比人知佢埋左有錢佬身一年,而唔係鐘生父子被討伐
不竟唔好講有錢人,窮人都會嫖,明買明賣你情我願好難入到個有錢佬既不是
假設係鐘生主動埋黎,你作為個靠拍做愛戲成名既演員
你唔會以為人地想正正經經咁媾你入門掛,就算娶埋你都係想留黎私有長用啦
你估你法拉,子山果d普通演員咩,理解下點解突然會有有錢佬想識你先
如果想話比大眾知你地之間係自然相處,唔係賣春,係鐘生父子識你耐左突然想攻破果條線
佢既背景真係太無說服力
宜家結果只係多左人返食你套av般既戲
重新上位又唔係接job又唔係,迫到網民屌化鐘培生又唔係
何況鐘生個朵本身都唔係正面,攻又攻唔入肉,又重新令人認識自己雞既定位,為嘜?
鍾共繼續再若無其事po story
佢根本都無野要同大眾交代,袁嘉敏段野無任何有力指責
佢當打稻草人,繼續過自己日晨咪得
唔知袁嘉敏個圈子點,佢個口敏好雞格喎,邱淑貞、翁紅之流唔係囉
無知一問

咁點解宜家d女仲隆到咁假成舊假體走哂出黎
一望成個硬殼咁
2隻方法效果差咁遠
點解d女唔用哂脂肪移植隆胸仲走去隆假體隆水袋
2隻價錢上風險上差好遠?
真心問
見個d咩網紅蘇小小隆得超假
佢個濕尻會員仲有傻仔join?
仆你個街,部機用黎消毒下自己塊爛鬼面先啦
呢啲垃圾唔食得 賣出去都冇人要 派俾會員每人一千好過啦
”有會員炮轟其實鍾培生的每一次禮物都是毫無價值可言,只是與商家夾埋,將其價值吹到天花龍鳳"

https://www.nmplus.hk/%e7%b6%b2%e7%b5%a1%e7%86%b1%e8%a9%b1/%e9%8d%be%e5%9f%b9%e7%94%9f-%e5%9f%b9%e5%bf%83-%e6%9c%83%e5%93%a1-%e9%ad%9a%e7%bf%85-ctb01-787782/

作仔撚到培根成隻狗咁
當初話比一百萬打爆人地個咀,咀又打唔爆又KO唔到
又無撚左一百萬,然後作仔依然照周圍抽水
人地師傅叫佢打又唔打,宜家又比條女鏈住春袋
富二代黎講佢真係柒
兩條敗家仔
自體脂肪喺咪要夠肥先做到?
有個台灣妹“泥泥學姐”好似就自體脂肪隆
但個樣都無執到,不過波大遮三醜

蘇小小
根本整容失敗樣
胸形怪,又私煙樣
陳婉衡都係爛面怪
所以啲女咪仲cheap
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞