The Walking Dead 行屍走肉 最終季 [第11季] 最後討論區 (2)

139 回覆
4 Like 1 Dislike

真人咁頹
最後果集收得唔好,搞咁多野最後都係食左個社區,但係冇意思,D社區咁少人,聯邦果到又好似唔理佢地撕殺咁
Lm睇pt3大爛尾得番8集點完到
最後都係敗走,又唔夠人多,咁不如一早走人 害撚埋其他社區
講真唔死唔得
佢果GROUP小人物其實寫左咁多集已經夠哂有突
對劇情推進無咩作用 主線都只係聯邦
至到而家仲死唔斷氣再番黎 如果再唔真死留到第3 PART既話
真係MOON都打爆佢
係 為左搞個臭LEAH用左個季度結局
同早幾集比真係失色
海邊社區明明係女兒國黎
咩事咁多男人
之前個post會pin條更新快既link出黎,樓主pin返得唔得
屌two faces?
估唔到Leah咁死
同Daryl對白一句都冇

其實本身班核心都分左兩班人啦
pamela 唔會對 horsnby
PAMELA 對CAROL /國王 / U煎 加埋果聯邦2兄妹等人,
負責文鬥,不過應該都好快完,雖然PAMELA係聯邦大人物
但劇情都只係2打6
主力奸角係horsnby
打MAGGIE 箭佬果班主力,負責槍戰打鬥戲份
估唔到成個commonwealth都有問題
改晒原著
之後佔領拉旗好似睇緊star wars
劇透未睇勿睇
今集完全唔知睇左乜

中段直情想飛黎睇 幾條友行黎行去

完全唔知想表達咩 negan成班人hide係地底

跟住leah去完hilltop爆一爆炸就走

跟住又明明無講對方係邊 就變左好似maggie同leah約左一個地方隻抽咁...? 今集完全唔知睇左乜一忽忽咁

hornsby呢個急屎樣行左成集
心諗
唔知點解會一下就headshot無任何留戀

殺完又無任何劇情表示痛心

好似求其殺左個路人咁
仲要條女出返嚟唔使做戲
齋動作 完全係工具人角色
之前用咗咁耐鋪陳佢同Daryl關係
最尾一槍ko
俾返少少佢同Daryl臨別對話都好吖
幾鍾意條女styling
佢變女兒國係因為為俾savior殺晒啲男人姐
Luke 去左邊?
diu係喎唔講完全唔記得有呢個角色
岩岩一search

個演員話係ocenside

可能part3會出番黎
岩岩睇完第16, 弓佬諗都唔諗都係救MAGGIE先
呢套劇完,準備睇fear the walking dead
來緊呢季又係好正
仲記得 ALICA 斷佐隻手阿
弓佬對佢冇晒感情啦
終於肯完
拍到爛晒
睇到negan投降就頂唔順棄咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞