「見字飲水」變左「見字掠水」

318 回覆
931 Like 10 Dislike
條撚樣本身咪係輔狗囉
其實註冊完你都可以講
係唔可以黎隻字黎做商業行為
你平時從事咩商業活動要用「屌你老母」黎做生意
個蘋果幾時係佢種stone撚左?
毓民都成日屌蔡英文食香港人血饅頭
健吾呢班賤種永遠唔會開毓民波
我都唔小心撳錯咗
開個 見字要飲水協會
呢d人應該就係排壽司郎都要攞張飛去炒既撚樣
Pin this la
如果我開間公司叫「飲水協會」呢?註冊飲水兩隻字係咪可以大9返佢用我飲水兩隻字?

以後全港人打親飲水兩隻字都要比錢我,全球首富不是夢。
屎家軍係咁上下
betweeen件垃圾係度mon post逐個負評緊
佢post#1 講蔡英文提香港抗爭,香港人有權決議台灣總統
咪講緊佢自己拎住見字飲水個term黎註冊私有化呢件事
有人話公司打字出po都收佢信喎
咁佢偷人商業圖加幾隻字同水印又係唔係偷圖呀乞衣
e.g 你用「屌你老母」黎賺錢
而你無版權, 咁先違反左條例

Apple 個名都有版權, 唔通你平時講Apple會畀人告咩?
佢成個page幾乎每一張圖每條片都唔比source直接盜用,講野都仲咁大聲,人無恥則無敵
原來「見字飲水」四隻字比人商標註冊黎 cap 水,都幾能無恥
https://lih.kg/wvamNbX
#574 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞