自從Marvel Avengers之後就出現左買斷課金制

79 回覆
140 Like 7 Dislike

最on9 年年一出就成大班人排晒隊買
我好記得有年閃之軌跡日版同佢同日, 冇1間game 鋪有返貨,全部都係賣隻垃圾FIFA
想當年正價買GT4仲有本實用書仔
教你點入灣,乜野係灣心,幾時比油
點解甩尾,點解會導致轉向不足同轉向過多

真係可以喺遊戲實踐到
估唔到依家會變成咁
fifa得最top個堆係要鬥卡
冇課有技術輕鬆贏9成人,特別係今年個市
又出一堆勁卡sbc俾人砌
EA的確係萬惡之源,fifa 09算係第一隻真係想勁就要課金既game,之後仲有Rockstar隻L.A Noire,第一隻有season pass既game,搞到依家單機都要課金既兩大元兇。
自從電話課金game個模式賺到好多錢, console 廠咁諗都好正常
se而家就係博出到一隻fifa就夠佢數錢數到手軟 所以完全唔怕撞期 瘋狂外判搵細工作室整低預算驚射出公海
所以話Elden Ring真係業界良心
一隻game既內容等於人地幾隻加埋
完全對得住年度大作既稱號有餘
gta online?
明明以前哩類遊戲先係正常

期待巫師新作
點解唔可以兩個都高汁
一定要踩低其他驚
証明依家啲人太有錢
為咗打機贏 大把人手機game都可以月月課幾千

fifa每年 $400 + $10000 根本好容易
Fifa以前都仲會買嚟單機
依家無進步不突止
愈出愈7

一係屈速開後追 電腦個後衛永遠追到你個快翼
一係電腦傳波隊都巴塞咁傳到鏡頭都暈
一係就on99好似玩花式足球 電腦無論咩隊 啲鳩隊 個後衛拎住個波都會扭呀 初波呀 係後場轉幾個身先交波
GTA online
佢單機online分得好開,無衝突
Fifa on9去到最後咪又係屈速同射門
唔用勁卡點夠人玩

之前玩過下 我0課對親隊隊都丙朗美斯
我就柒柒下咁用埋啲普通卡俾人屈

根本你係呀 可以唔課
但玩親都陪太子讀書

為左搞ut 成個ai都弱撚智
唔洗課金喎
當然小課有幫助
Warframe 隻game 免費架喎
SE 見過鬼都唔識吸取教訓 垃圾公司成日出一堆廢game
過年年貨一皮玩ut
執完一隻又一隻
一年出一隻執一隻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞