自從Marvel Avengers之後就出現左買斷課金制

79 回覆
140 Like 7 Dislike
但事實證明free+課仲好賺,而家係唔湯唔水
完全未經歷呢個位就已經棄左,你唔講都真係唔知

佢嗰d關卡設計打完一次都唔想再打
nba 2k玩my career又要課 玩my team又要課
暗改單野我都係睇遊戲網站先知,我都棄左無玩,打爆主線都無野玩,單純刷副本
所以啲製作人先話er做壞規矩
但係諗深一層做壞規矩嘅到底係咩人
宮崎英高太有熱誠,好難比較到,不過食相最難睇都一定係ea既fifa開始,以前其他game賣下衫既dlc我都覺得無傷大雅,係佢開始搞到家用機/pc都玩micro transaction,唔好同我講唔課都得,fifa你問下玩ut班傻鳩有咁上下成績既有幾多無課

最大問題係搞到其他mode都愈黎愈差,都仲有一大班支持者年年課金,手機game課完衰極都跟你一世到執笠,fifa一年劏一鑊
樓上幫我解答,仲有EA FIFA Starwar
所以等人試一排最穩陣
自從有game pass後
不買game了
呢隻就抵死,本身都愈黎愈小眾仲搞壇咁嘅野

本身正常出完搞下後續dlc玩開嗰d都實肯課,係要搞臭自己
the crew 2 有課金車,課金外觀件,但都算有機會拎得到課金鑽石黎買

車等級卡刷就得,唔洗課
Avengers冇良心個位係佢根本冇content
打副本同打副本
洗濕左個頭會更易落搭
反而好似warframe呢d咁真係好有良心
呢隻係我第一隻玩的買斷課金制遊戲
GT7仲仆街過Fifa
Fifa唔玩課金UT mode都有其他mode俾你玩
至少唔洗課金都有得用曬咁多隊
而家GT得一個mode, 唔課金有啲車永世冇機會玩
Avenger 咪收左皮lor 抵撚死
有sbc比你做喎。再者你冇料課完咪又唔夠人打
係撚avengers搞出黎
打機打到返工咁 做一堆厭惡性task先砌到隊似樣仲柒過課金
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞