小學個陣做過啲咩仆街野?

365 回覆
497 Like 28 Dislike
小學有個同學比人蝦到自殺死咗,但報紙係話佢因為學業而死,蝦佢嗰啲而家都幾有錢
小五嗰陣,一個班上面嘅頭油肥仔比人見到撩鼻屎,跟住全班就話佢好核突,開始玩啲佢掂過嘅嘢唔掂得嘅遊戲,佢掂過嘅枱櫈、功課、文具全部唔掂得,你掂左就會比人「咦~」埋一份,而且會被視作肥仔同類,唔掂得你,玩到喪屍遊戲咁,掂左佢啲嘢就好似俾喪屍咬左咁,嗰陣覺得肥仔勁慘,撩下鼻屎就要比人bully,但係我都有加入大隊玩呢個bully遊戲不過啲人玩厭左又同個肥仔好返,小學雞就係咁鳩
到最後你都冇比人發現?字跡唔會唔同咩
無 我都好撚好奇
個男同學有無好後悔唔俾你玩耐啲
喺女同學個飯盒屙尿
中學有同事咁癲
買左幾本hunterx hunter比同學睇
你個仆街大家都罰留堂咁樣做會開心啲?
嗰陣小幾,個男仔小學就咁咸濕?
仲有
以前英文好撚差,miss專登揀我做科長想我進步
有次有份功課我又無做,但我剔咗自己名,之後將疊簿放咗落簿櫃

到之後上英文堂,英文miss叫我落簿櫃拎翻疊簿上嚟派,我心諗到時派簿實會俾佢發現我其實無交

所以我落去拎完簿之後將疊簿收埋咗喺一個空班房無人用嘅櫃到再醞釀情緒翻課室,好撚緊張咁話睇咗簿櫃同miss個位都無嗰疊野喎

然後miss用咗20分鐘搵,最後搵唔到
佢仲諗係咪無拎翻嚟定俾隔離班拎錯咗

最後我第日抄翻,然後攝翻入去,再放翻去簿櫃
嘩,真仆街,注定睇唔到結局
有無舒服
欺凌
嘩 醒目
係廁所痾尿落隔離個人對皮鞋度
有個老師好鐘意坐我張枱
有一日我放咗粒釘係上面
發夢果陣 星期6日約埋d同學去屋村d樓度掉水彈 掉左好多次 有次比便裝捉到
日日偷睇女同學底褲
屙尿入水槍。然後對住啲人個口到射
玩電話 玩到人哋想報警
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞