小學個陣做過啲咩仆街野?

365 回覆
497 Like 28 Dislike
唔著底褲返學,對住啲女同學擘張對腳咁坐
你再扮女人我就
知道舉手答題有獎之後狂舉
順便補返detail先

記得逃避初期,係有科長追收,所以拎左支筆入廁所,以廁所板為枱 補做返。不過哩多幾日索性唔做,dup 時間算

咁印象中個陣上堂,miss冇點提呢份功課,連科長之後都冇催收
咁我以為佢地應該唔記得左佢,咁我停左廁所逃避大計
到學期尾突然有堂話終於改好派返講解,叫其他同學派卷,
人有我冇會好揚架,心虛左幾秒,再淡定求其拎張有格仔嘅油印紙(個陣好興用油印紙)扮認真抄野
最後當然不了了之,Safe 冇俾人屌過

諗返起真係幾仆街

((咁其實miss 都覺得我連續幾日 同一時間段 閃去廁所有古怪,問我發生咩事,我就講個排腸胃係朝早特別唔舒服要解放下))
你鍾意就當聽咗個gay甜故啦
我有一個好憎嘅人,佢上堂嗰陣偷飲紙包飲品,跟住佢去咗廁所,我就將包飲品塞入佢個書包,再係咁踩佢個書包,佢返到嚟嗰陣嚇到呆咗
有幸同施擒姐一樣
咁早嘅
好記得有次測驗派卷97分,原來Miss改錯咗比小2分我,咁我用鉛筆圈返佢改錯地方出去比Miss睇,佢加返2分比我

點知有3個仆街同學(仲要原本同我好frd),以為我偷改答案加分,一齊靜雞雞去Miss度篤我出嚟

跟住Miss 放學叫咗我去問,佢講埋邊幾個同學同佢講,好彩我不嬲係成績好又乖又做班長,所以佢都信我

跟住第二日果幾個同學以為我唔知佢哋篤我仲扮冇嘢,問Miss尋日仲乜搵我呀,懶關心咁

隔咗一排就學期尾,我收全班作業果陣,特登收起佢地果3本,最後Miss話佢地欠交,佢哋堅持話有交但唔見咗,Miss唔信,要佢哋再買一本再做,而我哋學校規定再買新作業一定要由頭全本做過晒,所以見佢哋喊晒先心涼返

Sorry打咁長仲1999
揀 miss 嘛
個正義之師仆街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞