小學個陣做過啲咩仆街野?

365 回覆
497 Like 28 Dislike
掟痴笠笠嘅垃圾落阿蛇部錢七
我絲
玩到個同學仔瀨屎瀨尿
大個左聚會見佢好似俾人玩到傻咗咁
係咁問人"你有冇連登AC啊" "我叫慘過番印度" "觀塘喊豬"
之後轉咗泊有蓋 放學排隊搭校巴就同保母講痾尿
施施然去廁所條路幫佢部corolla拉花
柒頭訓導最尾捉哂全班逐個chok加寫25紙
我就供咗條爭住認係佢做嘅傻仔
屌人哋老母
扮跌筆,踎落檯底執果陣昅隔離女同學裙底
忍唔住笑左
咁就攪到人上唔到天堂屌處女
係廁所成日屙尿落地下
細個成日比人罰抄 次次都突登抄慢啲 等其他人抄完交比miss 之後 係啲廢紙箱執翻起改個名交
醒目仔
小息跑落去買雞髀
係樓梯仆街
飛左十幾級
小學放學冇錢買零食,但見到間士多入面有賣我最鍾意嗰隻糖,竟然走左入去偷仲狼死到舖頭出面開餐,我大個諗返覺得個老闆一定有見到,小學雞偷嘢技倆點會暪到大人,但係佢冇追究可能係唔同細路計較,真係好多謝佢,如果唔係我實比老母打死,而去到今日間士多我都仲有幫襯
咁揼本,一定好多零用錢
同女同學檢查身體
以前啲on9男同學好鐘意路過啲女同學就烏低身玩野咁插佢裙底
然後個男仔嚟插我,我又玩野用腳夾實佢隻手
喺全班面前大家都笑哂咁冇諗咁多
點知佢隻手係咁撩到我個西
襯同學企起身
郁咗佢張櫈 等佢跌到攤攤腰
好後悔
飛同學個筆袋上光管頂 趁佢企喺張枱嘗試拎返個筆袋
一嘢抆佢條褲

小一嗰陣 同另一個同學撞咗書包 再唔知點解唔小心拎咗佢個書包返屋企 發現之後揼咗個書包落樓 再返學校拎返自己個書包
以前訓導主任好惡,第一堂收功課撞正佢數學堂,我無做功課好驚俾佢發現,所以後面同學傳本簿出嚟個陣我擦咗佢個名然後寫咗自己名

後尾收唔齊,訓導主任就嗌曬全班起身逐個點名,最後嗰個同學企喺到,訓導主任屌到佢仆街話佢嘥全班時間,嗰個同學又喊到仆街話真係有交

對唔住呀同學
專心上堂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞