傳媒過份吹捧係咪英撚停滯不前主因?

192 回覆
70 Like 4 Dislike
奧雲搭朗尼踢歐國杯還好
但好快奧雲已經收左皮
個陣雙特要並存,就要擺一個防中踢三中場
咁肥仔就要踢單箭頭,效果又唔係好
如果出Crouch唔出Rooney,邊個敢?

明星隊還明星隊
Gel唔埋就係因為D人腳係同一類
Beckham, Gerrard, JC, Lampard, Rooney
全部都係有波在腳先發揮得到最佳水平
個陣隊波結果最後就不斷猜猜猜
但就冇人走位

比如Declan Rice, 單秤同Gerrard冇得比
但國家隊既發揮重要性大好多
星多同踢得好係兩回事,睇下獌?
06年輸朗尼紅牌捱打姐
依幾屆世界盃係意西德法

唔通今年.....
朗尼未紅之前都唔見得好有優勢
個勢都似係要射12碼
話夾唔到既依個2睇啦
除非去到西班牙果代疤狗 或者德國拜仁夾好曬
唔係好多都其實柒下柒下
06年英撚都係8強朗尼紅牌守到輸12碼
提子其實打多個都攻唔入
事後孔明啦但如果射贏提子對法國
果年隊法國都未必攻得入英撚
捱打同無優勢兩回事
不過個幾年葡萄牙專食英格蘭
法國又專食葡萄牙
嗰屆有邊隊攻得到巴西入肉

起碼英格蘭領先過吖
朗尼嗰屆啱啱傷癒復出根本就無乜狀態
奧雲仲要一落場就自己爬出場
嗰屆英格蘭唯一有用嘅前鋒係高治

雖然10打11
咪又同葡萄牙射十二碼
嗰場葡萄牙都係同荷蘭世紀之戰完晉級勁多人停賽
而家果班緊勁喎
歐國盃唔係南閘on9晨早登左基
04 06都係互射贏咋葡萄牙
04仲要係吹走蘇甘保入波 抵佢老味主場輸比希臘啦
其實係大家見英燃踢英超好似OK就以為勁. 老實講好多時隊波係都要出英燃要就佢地, 唔係考慮到實力出佢到.
其實奧雲拍希斯基先係最勁
搭朗尼無耐奧雲就受傷 回塘
所以02果屆先係最強
唔係施文膠
差啲殺咗巴西
個陣出埋夏格維斯應該會好好多
除左獌有邊隊係咁呀
想知更多
個屆巴西後防根本唔勁何況你打多人一個咁大段時間
土耳其兩次對佢都好有威脅
決賽德國下半場都有段時間爭d入波
個場英撚輸12碼喎捱唔捱打都無咩關係
下半場換柏豪屈下體力都夠玩
原來Kane TAA Foden Mount都叫冇實力
已經唔講其他踢中型班既絕對夠資格正選
即係暴聯問題
無計,果個年代英超主流都係442,我記得以前史高斯都要打左中場 433都係摩佬教車先開始興起
不過就算433我覺得雙特都未必夾到,兩個巔峰期都係進攻前插型,撞到應一應
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞