十大近10年高汁日劇

926 回覆
484 Like 26 Dislike
最高的離婚
佢12年打後嗰啲都麻麻
家族遊戲
嗰幕一鏡過一路講都喊,真係值回票價。
搵到儘管如此也要活下去,反而搵唔到最高的離婚
想睇最高的離婚,好似拎好多獎
想睇坂元嘅離婚萬歲

上面條link唔係離婚活動咩?上星期睇完了

兩套都係瑛太
自膠
呢個岩謝ching
我覺得最好睇係第六集仲野太賀同芳根京子個集
菅田踩單車去芳根公司留下等佢之後同佢傾計
話你咁既條件一定搵到個條件更好既男人
但你有冇想過你唔會再搵到好似仲野咁既男人
呢到睇到我好有共鳴
特別有拍拖個d
我真係好鍾意呢套劇 因為四位主角都係93年出世
同我同年 所以我覺得呢套一定係人生必睇
太多醫療劇掛
主角係毒舌天才醫生又有d濫既
呢套我主要都係睇nino
喜劇開場男女主有代入感
大家都係social loser
爛尾
12集好似腰斬咁6集完
睇咗10集左右
都係個網無咗 應該係無乜人睇….
麒麟個信長…染谷將太 感覺有啲落差
真田丸唔錯 但我都係揀返軍師官兵衛

而家都追緊鐮倉 同樣 點解菅田演牛若丸會變傻仔咁..明明源義經應該好聰明係軍神嚟
聽完手嶋葵啲歌個人會好down
有啲想追返舊大河劇 有無link介紹
有啲網成日load唔到
Border
Mother
Doctor X第六七季
明明其他國家既Netflix都有,去到香港要睇myTV super,第七季仲要比錢

你老尾執柒左佢啦

不過老實講,兩家大既streaming service都唔爭氣,Netflix仲比Disney plus柒
我好想等埋HBO Max bundle 埋discovery plus來架
一邊national geographic,一邊discovery

仲要,唔好跟Now 合作啦屌
白色巨塔聽講都唔錯

仁醫直頭J到出血
無心理準備就好易睇到喊
我仲要睇哂漫畫先開始睇電視劇
然後套劇仲正過漫畫,d 主角配角喊既位好到肉
心目中暫時唯一一套比半澤直樹排得更高既神劇
呢套好似兩年前重播都仲有11%收視
咁都叫腰斬
Netflix 係咁架wor
其實同Doctor-X都係類似咁嘅題材,但Doctor-X反而長做長有

不過如果唔係有nino我都可能唔會睇呢套
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞