十大近10年高汁日劇

926 回覆
484 Like 26 Dislike
點會冇 信用欺詐師
電影版連香港都嚟埋做舞台

本物も偽物もない
信じればそれが真実
我覺得推坑用民王ok 喎
身材勁好睇到流晒口水
求婚大作戰/交響情人夢/女王的教室
套劇個設計好正!變大個時都好流暢
三蒲 竹內 睇完劇場想喊
最近睇返天國與地獄~瘋狂的2人~ 幾好笑
下輩子我再好好過
呢套冇得輸。
呢套好悶,得首歌好聽
當初為左border買netflix

Grand maison

野豬大改造

求婚大作戰

半澤植樹

一公升眼淚
過左十年嘛
聽講一兩年前重播都收得唔錯

講收視本身佢唔係最top果班
叫做收得好
但真係好正,暫時睇過最有feel既日劇
男人老狗睇都要有心理準備喊,好彩我最初飛住睇,之後正式慢慢睇一次有哂準備先無事
識貨
嗰陣成日好希望結衣同岡田将生一齊⋯⋯掟上今日子都好襯
搞笑嘅人生
勿面睇完第一二集 暫時無意追落去....
相信你係少數
私心推薦可能唔係去到好高質
我不是無法結婚,是不婚
日本人壓力真係好大

好鍾意呢套劇
笑中有淚
有唔少都幾好睇 但未去到必睇 推介啲我會翻睇嘅劇先
Woman/最高的離婚/legal high/四重奏都好多人講咗
仲有宮九監獄公主
有搞笑 有劇情 有溫馨

Anone 坂元一貫探討生存同人倫嘅劇 偏平淡

我們是奇蹟產生的
高橋一生世一 睇完每一集都會被治癒一次

昨日的美食
睇西島煮嘢食好開心好好睇 大叔bl日常

監察醫 朝顏
都係日本擅長嘅一集一case劇 上野樹理同時任三郎都演得好出色 山口智子一樣咁charm 日本311地震做背景 真實 感人但又唔會太煽情 主題曲好聽

G弦
近呢幾年最有心動感覺愛情劇(另外不良少年同白手仗都正) 主角三人都做得好睇

我的話很長
啲碎嘴又長又尋氣嘅對白好正 生田斗真同小池榮子兩姐弟都好好睇 家族日常劇

我家的故事
一樣 宮九嘅搞笑劇情溫馨 戶田好好笑

秘密內幕
戶田搞笑+1 四個男女主角互動有火花

再仲有啲我覺得幾好睇但未好睇到會返睇嘅劇

世一
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞