[PC/PS/XBOX] 艾爾登法環Elden Ring (47) 終極神作3月17號更新

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
正常幾多LV先夠抽FINAL BOSS
打人好大力
嘩屌 名刀冇nerf?
有,全太刀削
新手升到60lv啱啱開始行魔法學院
打左把名刀隱月
想問下仲有咩武器同裝備好玩?
同埋幾時可以重點?
有 成個拔刀削精值少咗一半
英靈地下墓地
我入到去死撚左10次都扭唔過啲兵仔 放棄左
好易打㗎咋,佢驚冰屬性
法師就直接月光劍走去劈佢(加減用下冰系魔法)、近戰就用冰屬性武器/冰系信仰技
第一階段劈左腳,第二階段劈屎忽
仲嫌難嘅話
用屍山推圖好爽
咁我幾時開得個箱定係爆game都冇
點解今集雷屬唔係scale faith變左scale dex 搞到用強化雷淚滴buff到雷槍又buff唔到武器
有無人想一齊打下boss-3-
唔洗,就咁寫符係地下等人召或者用訊號召集處都得
https://youtu.be/gCTGRvOer94
成績最好係無頭 識瞬移避招 識擋 識近攻遠攻 最全能係佢
咩仿身黑刃都係排第二三咋
呢招唔係用黎打人攞嚟走位的
50萬先升到+24
要刷都係打完尾王先去刷,10零秒一輪5萬
160 Level 喺女武神門口會俾人秒召喚
https://youtu.be/oJY-OU12qng

而家出血流應該係雙神秘曲刀跳斬
日蔭城帕奇係邊度 啲人話係boss門口但見佢唔到 patch前已經打完大蛇做完火山任
玩左差唔多成百小時 終於完一週目
打完魔法學院boss就可以洗點
但需要洗點道具 印象中一周目拎到10-13個左右

好多武器都好玩 上狀態就出血同冰凍暫時比較強勢
有人大盾刺劍 吉住推圖
有人黃金盾大炮 玩到變fps (bug黎 已fix)
有人踩冰踩到爆機 (已nerf 得返一半傷+動畫延後大左)
名刀未nerf前三刀內必打down人型怪
近戰真男人 玩大劍/特大武器 跳砍 砍到過關
原來係咁
搵哂三個npc傾 再去葛端克到坐火就ok
我係咁搞

定係你未比骨灰.露
原來係咁
血打刀紙面出血數值高
神秘打刀 隱藏出血食感應加成得仲多
當然前提係你感應夠高 50up
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞