[PC/PS/XBOX] 艾爾登法環Elden Ring (47) 終極神作3月17號更新

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
好柒
肯定唔止,應該2到尾
想問下打完火焰巨人之後上去個鍋到點火會唔會斷左邊d支線?
我都係冇力帶盾
但其實用名刀又想玩出血會唔會好傻
有番了
我無咁講話,不過你做緊既野係龍門任你搬姐你唔好講到自己好中立咁啦
打死咗個區域boss紅靈就唔會入侵
我都唔知係咪bug嚟
爆機先打都得
Bug 點都要fix 既
因為件裝太屈所以唔用得已經影響左咁多流派既自由度, 唔用得咪有左限制囉
用左就破壞遊戲體驗太屈機影響關卡同BOSS體驗
官方都覺得係太勁咪nerf囉
Thanks咁我繼續打主線,唔想卡喺女武神太耐
直接帶把長牙算啦
唔係咁係點?
連官方都要改都要講到隻game無問題? 係玩家自己用既問題?
去到接近end game先拎到既野
冇理由仲廢過一起手就拎到既打刀
見佢勁番就安樂哂
佢幾個地方都有羅馬鬥獸場
如果有唔同地形settings就精彩
都係唔明有乜好嘈
1. 「覺得某啲能力太屈機,用咗會破壞遊戲體驗」,其實咁樣諗係冇問題喎。問題係在於又要屌太易但同時又用屈機技嘅人,所以先有人提出唔用嘅建議。 (留意返,依個建議係你覺得有問題就唔好用,覺得冇問題就請繼續用)
2. 話絕對唔用得嗰啲人又係奇撚怪怪,遊戲俾咗玩家用,幾時輪到佢哋話唔俾?
3. 罵戰亦都唔關平衡事,冇人話而家係平衡。建議人唔用某啲能力就係響唔平衡嘅處境下有返遊戲體驗。

大部份罵戰都係九唔搭八
Fix左
所以今期版本最佳解係出血流
即係要洗點
家陣有人屌隻game咩?
屌緊你啲傻閪
一邊話太屈機破壞遊戲體驗
一邊又話點解隻game比你唔用得啊
返去入筷子啦on9仔
仆街
打左半日都過唔到黑暗棄子
有冇巴打得閒幫拖
原來要屈lv先做到3下秒
咁係咪我屈多幾百個lv都可以走上黎9up話乜乜乜魔法幾下秒尾王
咁你覺得有問題唔改個陣係咪又係官方自己問題?
其實講到尾你屌唔屌都係睇返佢改到符唔符合你自己心入面個期望姐符合你自己期望個陣咪拎返官方出黎做擋箭牌
洗啦
一個週目起碼有8粒道具比你洗
唔減距離都算勁掛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞