Biohazard: Vendetta/生化危機:血仇殺戮 線上中文字幕

132 回覆
11 Like 3 Dislike

求生化危機動畫系列名稱及次序

之前只睇過兩集,但已經唔記得內容
想返煲多次

leon 受過既訓練 勁過chris果種

話晒係第4集湊住個八婆爆機喎

即刻諗返起ashley叫救命個把死人聲

Leon.....Help........!! [/quote]
有聲

求生化危機動畫系列名稱及次序

之前只睇過兩集,但已經唔記得內容
想返煲多次

第一套四之後
第二套五之後

好似
識睇一定係睇leon chok

屈機到痴線
大佬成架電單車比你舞到

打喪屍狗嗰段
點樣平衝到唔反車

射路牌整死隻狗先癲
CHRIS好撚廢

屈機到痴線
大佬成架電單車比你舞到

打喪屍狗嗰段
點樣平衝到唔反車

射路牌整死隻狗先癲
CHRIS好撚廢

Chris一開波已經被滅團柒左
比白髮boss撚狗
去到最後要負碌係玻璃天花板先贏
Final boss變身之後重要無打過
係Leon用手槍打
跟住最後出黎尾刀

屈機到痴線
大佬成架電單車比你舞到

打喪屍狗嗰段
點樣平衝到唔反車

射路牌整死隻狗先癲
CHRIS好撚廢

比白髮boss撚狗
係Leon用手槍打
跟住最後出黎尾刀

Chris6 bsaa隊都死晒

連主角群都死埋

一般軍隊又點會無事

屈機到痴線
大佬成架電單車比你舞到

打喪屍狗嗰段
點樣平衝到唔反車

射路牌整死隻狗先癲
CHRIS好撚廢

比白髮boss撚狗
係Leon用手槍打
跟住最後出黎尾刀

Chris6 bsaa隊都死晒

連主角群都死埋

一般軍隊又點會無事

事實證明,通常男角色係Chris身邊都會死
女角就唔會
Leon型到
天台打真係笑片黎
一槍都唔中
Rebecca 正到 戲入面幾歳
題外話
好想下代bio變返4-6代玩法同用返班舊角
其實6代個故事真係好正,咁多代主角雲集一齊同台
雖然變左質無咁恐怖,但我鍾意呢種玩法多過7代
好想睇下leon同jill同台

戲入面Leon最後問Chris我地重可以打多幾多年就好心酸
如果將來無得再用Leon我會好sad

第6代比人屌到仆街
雖然我覺得好過5
以前都重覺得Chris同Leon差唔多Lv
睇完呢套之後完全係Leon>>>>>Chris
Chris真係肌肉型軍人
但一開波到最尾都有少少柒
比白髮佬屌打
用機槍打喪屍可以比喪屍搶埋枝槍
而Leon就由頭chok到尾

LEON真係勁到 後段一開打就笑住睇
不過係型既

LEON把槍無限彈咁 係大廈lift個節我仲以為自己睇緊johnwick

Chris同Leon已經變左BIO既歡樂角色,
主要係比人吐糟, 同睇佢地死隊友同爆載具

子彈岩數,睇清楚leon係用加長彈匣

Leon出場之後先啱彈數
一開波Chris真係無限彈咁
Between John Wick之後好似個個都開始玩CAR system
雖然Leon已經去到Gun-Fu個level
留名
題外話

第6代比人屌到仆街
雖然我覺得好過5

其實6代都好多人鍾意
不過啲制真係用唔慣
27MIN 個字幕整個QTE出來想點樣

有冇link

已經三十幾 但仲係keep得幾好

已經三十幾 但仲係keep得幾好

唔知37定38
btw 狗衝
27MIN 個字幕整個QTE出來想點樣

有冇link

http://www.acfun.cn/v/ac3795611
題外話

第6代比人屌到仆街
雖然我覺得好過5

其實6代都好多人鍾意
不過啲制真係用唔慣
但係六代玩mod玩左兩年都仲覺得好正
點解個個睇完戲都話Leon 無限彈 人地明明用緊長匣。用沙鷹個彈 又岩數七粒換一匣

Chris條仆街就真係無限彈啦 開左咁多槍 先醒起要閂無限彈換下彈
點解個個睇完戲都話Leon 無限彈 人地明明用緊長匣。用沙鷹個彈 又岩數七粒換一匣

Chris條仆街就真係無限彈啦 開左咁多槍 先醒起要閂無限彈換下彈

有限子彈重勁過無限子彈

有限子彈重勁過無限子彈

leon入左傭兵模式
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞