Biohazard: Vendetta/生化危機:血仇殺戮 線上中文字幕

132 回覆
11 Like 3 Dislike

哄佢隻兵去收屍果度重正

好正

有無my hero果張

嗲到

同佢一齊做野就慘....一定俾佢收做兵幫佢做呢樣果樣

雖然成日有得睇嗲樣
但好大機會變喪屍

痴撚線...佢地平日係叫D學生(研究生)去處理D喪屍屍體....難D唔易中招....

哄佢隻兵去收屍果度重正

好正

有無my hero果張

嗲到

雖然成日有得睇嗲樣
但好大機會變喪屍

痴撚線...佢地平日係叫D學生(研究生)去處理D喪屍屍體....難D唔易中招....

為女死為女亡呀
黎明chok到,仲係咁比慢鏡佢
天台槍戰果到好好笑,咁近打咁多槍都唔中

哄佢隻兵去收屍果度重正

好正

太完美 整容先有咁既效果

天台嗰part似跳舞多啲
薪水高變左笑仗
佢一出黎chok就忍唔到笑
Btw,今集黎明好似好少戲份咁
同套戲好短,唔夠喉

明明人地Equilibrium最後嗰場gun kata可以做到咁型
佢兩個就好似跳舞咁

明明人地Equilibrium最後嗰場gun kata可以做到咁型
佢兩個就好似跳舞咁

最正都係上集ada同女總統打

唔比leon佢

比另一個無限彈chok彈咩
最後成架電單車剷埋去架飛機到機飛機靜係黑左小小
最後成架電單車剷埋去架飛機到機飛機靜係黑左小小

最後仲要盤旋NYC圈都冇事
支電磁炮先ON9

一野打低幾幢樓 而家係殺BOSS定殺平民

哄佢隻兵去收屍果度重正

好正

有無my hero果張

嗲到

雖然成日有得睇嗲樣
但好大機會變喪屍

為女死為女亡呀

BIO 0 Billy 去左邊?

有無my hero果張

嗲到

雖然成日有得睇嗲樣
但好大機會變喪屍

為女死為女亡呀

好似一早死左
lm

有無my hero果張

嗲到

雖然成日有得睇嗲樣
但好大機會變喪屍

為女死為女亡呀

好似一早死左

同卡樂b一樣無提過

嗲到

雖然成日有得睇嗲樣
但好大機會變喪屍

為女死為女亡呀

好似一早死左

之後份報告唔係貝絲卡偽造佢被輞喪屍殺咩

嗲到

雖然成日有得睇嗲樣
但好大機會變喪屍

為女死為女亡呀

好似一早死左

之後份報告唔係貝絲卡偽造佢被輞喪屍殺咩

第一次睇,想問下game同電影係咪關事
同埋天台果度打boss笑到痴線,開槍轉圈跳舞咁款
第一次睇,想問下game同電影係咪關事
同埋天台果度打boss笑到痴線,開槍轉圈跳舞咁款

平時要按鍵避招依家連住出
Chris 做乜咁撚廢...

話晒都打贏wesker, 竟然唔夠人隻揪
有冇未爆機既睇
咁快拎左無限彈邊好玩
Chris 做乜咁撚廢...

話晒都打贏wesker, 竟然唔夠人隻揪

火箭炮勁姐
3套cg電影黎講都係惡化最好睇
套野鳩撚到
D bug多到當笑片睇

飛架電單車埋架魚鷹到,嚇撚死d隊友
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞