Biohazard: Vendetta/生化危機:血仇殺戮 線上中文字幕

132 回覆
11 Like 3 Dislike
以前都重覺得Chris同Leon差唔多Lv
睇完呢套之後完全係Leon>>>>>Chris
Chris真係肌肉型軍人
但一開波到最尾都有少少柒
比白髮佬屌打
用機槍打喪屍可以比喪屍搶埋枝槍
而Leon就由頭chok到尾

Leon中過寄生蟲所以可能強化咗

套野用著作為GAME既動畫電影 上集都仲話係第6隻既前傳
今集根本同GAME無關係咁 定係我miss咗
好似接唔上GAME咁 晒咗幾十蚊去睇

今集係6之後,但同7無關係
所以唔知啲伏筆同8/之後啲外傳有無關
戲入面都有提返之前作品
好似4代邪教咁
rebecca對奶由片頭到片尾愈來愈大😋
淨係睇Leon S. Wick都值回票價
rebecca對奶由片頭到片尾愈來愈大😋

不過套野玩ac病毒咪仲好都係想要代替品做老婆
Lm
比白髮佬屌打

leon 受卜口
比白髮佬屌打

leon 受過既訓練 勁過chris果種
比白髮佬屌打

話晒係第4集湊住個八婆爆機喎

屠村

話晒係第4集湊住個八婆爆機喎 [/quote]
即刻諗返起ashley叫救命個把死人聲
我想問個時間線而家係點,由bio 0開始計
套野最尾D人變左屍都冇事可以變返既話。咁點解CHRIS同LEON咁緊張REBECCA要半個鐘內救佢...雖然話佢個隻變種勁左,但佢臨變前吸氣都冇事即係隻氣本身夠力頂隻毒啦...雖然佢都有講過話變種毒冇解...但都係好撚亂
套野最尾D人變左屍都冇事可以變返既話。咁點解CHRIS同LEON咁緊張REBECCA要半個鐘內救佢...雖然話佢個隻變種勁左,但佢臨變前吸氣都冇事即係隻氣本身夠力頂隻毒啦...雖然佢都有講過話變種毒冇解...但都係好撚亂

咪變種毒冇解,有幾亂

即係佢半個鐘內吸到氣就解到,過半個鐘就唔可以好似其他屍咁復原?咁個半個鐘個TRIGGER都好厲害,一搭正就吸氣就冇用,差一分半分鐘都有得救。
識睇一定係睇leon chok

屈機到痴線
大佬成架電單車比你舞到
識睇一定係睇leon chok

屈機到痴線
大佬成架電單車比你舞到

打喪屍狗嗰段
點樣平衝到唔反車
題外話
好想下代bio變返4-6代玩法同用返班舊角
其實6代個故事真係好正,咁多代主角雲集一齊同台
雖然變左質無咁恐怖,但我鍾意呢種玩法多過7代
好想睇下leon同jill同台

戲入面Leon最後問Chris我地重可以打多幾多年就好心酸
如果將來無得再用Leon我會好sad

話晒係第4集湊住個八婆爆機喎

即刻諗返起ashley叫救命個把死人聲[/quote]
Leon.....Help........!!
Lm
27MIN 個字幕整個QTE出來想點樣
27MIN 個字幕整個QTE出來想點樣

大陸d qte彈幕好搞笑但又match
最搞笑係chris第一次同boss隻秋d人話禁錯qte
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞