香港兩大樂評人二選一: 論盡音樂 星勤 vs 私家音樂 艾石

90 回覆
26 Like 44 Dislike
星勤俾鏡粉鬧緊
好橙 唔單只比鏡粉鬧 仲要比私怨音樂鬧佢M到鬧洪嘉豪
可惜人地唔比佢癡 所以佢先攪咁多少動作 又搭雞棚又起大台
又係佢好朋友王樂儀係中間拉線 刷得掂人鞋自然有呢D機會扮自己係明星

啱啱入去睇
佢係ian fans? 咁都有得踩其他人(鏡仔?),用字好小學雞好唔專業
反映到佢嘅樂評幾主觀,成個八婆咁
咁無質素嘅page點解都萬幾人follow
同埋人地呢隻只係慢歌 訪問都講到明唔係情歌佢都可以話人地係情歌 咁都叫樂評人?借住一隻歌去暗串其他同一團體既人引戰 挑撥人 樂評人?

另外

佢可能真係Ian粉
得101 views
垃圾有101人睇過咪執到 係到點唱話自己係岩岩畢業既後生仔 博人地係電台讀佢個私怨音樂名出黎宣傳
原來佢出現過喺牙妍youtube
btw佢同星勤都幾似樣
佢係一年前Oscar點唱到這自己係岩岩畢業既後生仔 就知佢無論講咩都係大話 唔係有王樂儀幫佢拉線佢邊會有得做
即係點 肥到豬咁? 未食飯 唔係好敢google

直頭係 最慘論盡果個所謂樂評人

又唔覺得評得幾中肯 你夾雜啲私怨落去做乜鳩
條友幫Ian倒米喎
係佢tg同佢一齊講是非引戰既人都係咁樣叫佢 唔知點解
佢幫所有佢支持既歌手都倒米 CAS 許廷鏗全部都怕左佢
唔明點解大家吹奏私怨音樂
佢自稱同許廷鏗同年喎
話佢有錢
成日睇演唱會
佢個谷有堆hellosssss擦佢鞋
咩嘢閱評流 先終極白卡on9
1999 我諗啲artist 比個名呃咗先比佢訪問
星勤同艾石朋友黎,由CAS出道時已是粉絲。
但其實佢地自己覺得同CAS好熟,但實際唔係囉,所以唔好怪落CAS身上,無辜
Btw 兩個都唔係有咩學歷或者識樂理,純粹聽得歌多而覺得自己識「樂評」

兩個都係八婆格
艾石同佢班黨羽成日cap星勤ig喺tg笑
咁嘅朋友
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞