我是悠二,你問我答,電腦砌機討論 ( 8 )

1001 回覆
14 Like 15 Dislike
請問有冇邊張3070 可以單買?
等70 ti.認真
price睇?
3070TI咩價位? 我睇台灣仔話買3070TI係水魚...?
全部display卡一齊下調?
ROG3080ti會跌到幾多
咁抵玩
請問5000附近可唔可以單買3060ti?
哪有錢
咩牌子 ? 黎緊會平 ?
1 x Intel Core i5-12400F BOX 行貨
價錢:$1,479

1 x ASUS PRIME H610M-E DDR4 Micro-ATX
價錢:$750

1 x ADATA XPG GAMMIX D20 16GB (2 x 8GB) DDR4 3200 Mhz C16
價錢:$580

1 x Toshiba DT02ABA200 2TB 5400rpm 3.5
價錢:$350

1 x Kingston KC2500 500GB PCIe Gen3x4 M.2 2280
價錢:$490

1 x Gigabyte GeForce RTX™ 3050 EAGLE OC 8GB GDDR6 (只限砌機)
價錢:$3,149

1 x Antec NeoECO NE550M V2 80 Plus Bronze Semi Modular
價錢:$420

1 x Antec NX Series NX200M Tempered Glass Micro-ATX
價錢:$299

1 x $80 砌機服務,首30天免費上門收機檢查,五年免費自攜保養。
價錢:$80

總計: $7,597
https://www.faroll.com/customize#MTI0LDM0MDcsMzg1Myw0MzkxLDQ0MTUsNDg4Nyw0OTQyLDQ5NjE

請問如果想用wifi係咪要加隻手指定網絡卡?
悠二大哥
我係8號落單既,想問下可唔可以呢兩日送,因為我條女話要wfh
佢仲話仲未有電腦每晚我條軟件就唔俾昇級做硬件
我性福靠你喇
單no.220308000101295
朋友
笑咗
我真係冇辦法

我今日先收到價 已經起到通知各位

我未送貨俾你都仲降到價俾你

送左貨真係幫唔到
減得多唔多
之後多唔多貨
Me too 岩岩拎機
悠二巴
訂單編號:220307000058594
我買果陣未出 Elden Ring 萬5 砌機組合 A
見張list好似同我張單差唔多 但我自己早買貴少少都唔緊要 今日話冇本身隻牛 要加錢換HCG牛先唔洗等 可唔可以搞搞佢(7號落單)
早買早享受技嘉,遲買平幾舊用華碩
hi u2巴
早兩日已經收到部機,啲線理得非常靚仔
有個問題想問就係宜家我打啲大作既時候部機會突然自己reboot,玩lol嗰啲就無呢個問題,想知係咪有地方要較返?
部機3070+giga 750w金牛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞