我是悠二,你問我答,電腦砌機討論 ( 8 )

1001 回覆
14 Like 15 Dislike
今日冇可能 同埋你未俾錢 因為要入貨俾你

你可以問客服 有冇d取代品而有現貨既俾你
係 免費送貨

用pure base 500 好d的
可以 聯絡我客服改
想問3060ti幾時先返貨
等緊一返貨就砌機
asus dual 有貨
我仲未收到條PayPal link
想俾錢都唔得
你去返訂單詳細個頁 底部有架啦
我用咗訪客身份買 好似入唔返
點解呢張卡供貨特別多 ?
大佬底板轉做依塊咁ok嗎

1 x Intel Core i5-12400 BOX 行貨
價錢:$1,599

1 x ASUS PRIME H610M-E DDR4 Micro-ATX
價錢:$750

1 x ADATA XPG GAMMIX D20 16GB (2 x 8GB) DDR4 3200 Mhz C16
價錢:$580

1 x Toshiba DT02ABA200 2TB 5400rpm 3.5
價錢:$350

1 x WD Black™ SN750 500GB M.2 PCIe NVMe 3.0 x4
價錢:$569

1 x Gigabyte GeForce RTX™ 3050 GAMING OC 8GB GDDR6 (可單買或砌機減$400)
價錢:$3,299

1 x Antec NeoEco Gold Series 550W 80Plus Gold Semi Modular
價錢:$555

1 x SilverStone Precision Series PS15B PRO Tempered Glass Micro-ATX
價錢:$378

1 x $80 砌機服務,首30天免費上門收機檢查,五年免費自攜保養。
價錢:$80

總計: $8,160
https://www.faroll.com/customize#MTI0LDIwNTgsMjg4NywzNjY5LDM4NTMsNDg4Nyw0OTEwLDQ5NDM
冇特別多

岩岩返到呢張咁解
你問我客服
可以
見其他鋪呢張卡都可以單買
CHING 之後可唔可以UPDATE下 A卡體驗,我打算消費券後出一張,但A卡好多負皮
散熱用原廠就足夠?
幫朋友問 實驗室AI learning要用 budget 65000 有無list
ok
聯絡我客服傾傾詳細先
我叫佢whatsapp你

有無影響,是咪都係今日送
係.今日送
你預聽日或者星期一
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞