寵物小精靈新op, 真司同忍蛙回歸!!!!!

490 回覆
413 Like 14 Dislike
仲有木木梟由頭派膠派到尾
同埋火箭兵團嘅好壞星 mimikyu同奶媽穿著熊都好正
真。最強宿敵
DP係最好睇嘅一代,大清
唔好話嗰集,之後嘅Pokémon一格都無睇過
稻穗嗰陣仲有一半時間景太嘅
(稻穗個香港配音同日本一樣聲, 好神)
稻穗官方都知佢唔掂
今次SWITCH 4++直情唔預佢
(好好玩)

佢係之後出呢個恐怖風
前面2個係景太大女同細仔
自從忍蛙輸咗之後就冇睇過任何一集tv版
之前集集追,嬲到仆街
機會來了
估唔到已經去到景太下一代
搞唔掂
動畫翻焯做返無印版景太地縛喵
但d FANS都走哂
小智原來有啟暴龍而家先知好撚型
係屌到仆街
都合理
但卡比獸我覺得有空間討論
大家都知我地智爺只係識用速度英配佢招牌技避開
用坦佢真心唔識用
就算強如xy 準神 日月神獸 比坦佢用真係唔識發揮
最慘例子草苗龜進化左之後做左炮灰龜
但卡比獸仲有keep到神速既話 唔同講法
當年就係比呢個預告呃咗入去睇 記得嗰陣連日本電視台都係咁賣佢個廣告
https://youtu.be/JeyVL5FCCM8
而家點都挽救唔倒
明明嗰輯舖排得咁好,熱血到爆,贏埋冠軍就係超級神作
你話打打吓炸爆咗個場分唔倒勝負都算啦,點知咁樣輸咗畀條禁藥龍,然後咁樣登頂
真係當觀眾on9
阿羅拉始終3vs3 認受性唔高
同埋得卡奇同哥哥勁
卡奇就打唔到 剩係哥哥勁 可惜做唔到6對6 全面對戰 4強之前剩係打到2對2
特別4強打 古茲馬得一隻寵叫勁 其他廢到嘔
好彩佢補左場6對6 打博士 呢場真心一流 唔輸比任何一代既對決 個人認為講熱血同打爭場面係高質過打真司
剩係打贏島神 已經夠晒實力同熱血 加埋d bgm
又xy 又最初op 我睇左幾次
不過打真司果場 完全係戰術既巔峰 完全睇到小智會點諗後步去研究點打
右下個隻叫鰓魚龍
屌佢老母見今季唔收得就攞返隻忍蛙岀黎消費,又諗番起睇完決賽嬲到訓唔撚到
配啟暴龍 耿鬼 路卡呢啲高人氣嘅精靈比小智

竟然唔加埋沙奈朵編輯on9
有撚用咩 個冠軍呢 屌你老母
日月好睇過一球超人
真係唔明點解係都唔肯比冠軍小智
戇撚鳩
搞到好想重睇小智蛙vs 鎖血老噴嗰一場
嬲到無人想睇啦
本來佢xyz比小智贏左,應該有排紅 而家狗也不屌
屌你老味 樓主提起xyz就嬲鳩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞