寵物小精靈新op, 真司同忍蛙回歸!!!!!

490 回覆
413 Like 14 Dislike
依個係直接開輯新嘅,定係跟住一球超人個故事同一輯咁落?
睇左頭幾集就冇睇了
搵返阿蘭出黎打多場 咁就實夠話題性
依套咁嘅野同垃圾冇分別 唔係話小智唔做主角比人屌
而係小豪太黑人憎 加上好多日常劇情都垃圾
對戰又係唔好睇 所以就算真司同忍蛙番黎都唔見得會有幾好睇
其實一直覺得GO係用黎救小智架
因為早幾年一直有好多人想PKM換主角
可能係咁,編劇呢輯先CUT佢戲份試水溫,點知大家想要返小智

越吹越大?
神獸佬係玩家黎
其實GO同女主本身個設定幾好, 可以有得成長同發揮,
但劇情編排出到黎好散同唔討好, 完全浪費左佢兩個既人設
不過我都覺新無印唔係集集都差既
自己好鐘意比卡超發脾氣果集,
好鐘意佢同吸盤小丑D互動, 2 隻都好得意2集, 睇左好多次
代代追加新設定
而家都仲係覺得好型
但小智手上果隻係有史以來最撚敏捷既卡比獸
識游水,跑得快,又厚血,仲成日一招秒對面
打道館果時都見過架啦 超世代拎佢打聯盟咪又係一樣一穿二
屌你老尾智爺叫架坦克車避開,佢又真係避到果下勁呀嘛
其實並唔係唔想換主角 問題係你覺唔覺得小豪係一個描寫得好嘅主角先
一唔一球都後話啦 主角設定唔理啦
火主水主有好幾集都有一啲心理上嘅問題
但小豪完全係冇解決過 由佢地自己係到發酵
之後無啦啦就進化左咁就解決左問題
成個人設都唔討好嘅 再加埋捉到水君 差啲捉埋雷鳥
咁你係咪仲覺得大家只係想要小智??
智爺既坦仲有xyz隻黏龍,但感覺回歸機會好微,你都知智爺放生咗就唔會接返人架啦
所以卡比獸做坦真係非佢莫屬,仲要隻野又坦又快又高攻,邊有理由唔用佢
係冇拎過嚟打神獸姐,但佢成日都一招秒,又一招秒鐵甲犀牛,又一招秒超力王,又一招秒道館刺龍王,仲要誇撚到係潛水落去隻抽
叫埋tobias 齊腳喇
黏美龍佢都唔算用得好勁
好撚鍾意暐月嘅火箭兵團同穿著熊 好有愛
隻穿著熊神獸咁撚樣
我好同意散收收咁
但因為我見每集去一個地方玩,每集都唔同地方,無話淨係去一個地區遊玩咁,反而覺得好有旅行feel,個人覺得係無咁無悶(呢點見人見智啦)

而且我覺得有個位處理得同以前唔同嘅係少咗火箭兵團出嚟呃show
原來同Misty連埋
諗起個陣狗沖返hall睇直播
結局餵屎高登都爆足成晚
都幾懷念個陣集集追 生肉都照食
睇完熟肉 再去k島追病po
真係 我都係日月打手
火班喵果集喊到仆街
到真係出場果集一定又會好失望
成集重點又在一球超人到
極巨化羈絆智蛙 Z技 螺旋丸手裡劍
你玩哂啦
Mega進化咗未
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞