[連還炒車] [整合] 鄺囝好似抄襲左我份小說比賽參賽作品... (2)

133 回覆
76 Like 5 Dislike
點解呢啲咁撚老土嘅句子都可以話鄺囝抄佢
隨時有人廿幾三十年前已經寫緊
好彩原post睇完頭一頁就直飛最尾
估唔到有幸見到2000幾人規模嘅炒車

我一睇咁多正評,以為證據確鑿
點知睇內文,無乜說服力喎
食下花生,唔出聲住
過一陣就見班友炒晒車

我由原post第5,6頁追緊

其實盲撐正評都係得700人咁上下, 珀屍比巴打踢爆之後, 係有堆連登仔玩正評引伏,
成日講咩2000人炒車個班先唔知頭唔知路中左伏

成班一早知啦,係傻鳩先信2000人炒車,引你地中伏咋on9
已經冇人記得
冇晒聲氣
冇晒聲氣

笑撚死我
一開頭睇珀 個post 已經覺得on9
得個一句野相似,就起曬鋼咁屌人
喂阿哥,得個兩隻字,turn it in 都唔撚計la
點知真係撞車,總之就係
一來自視過高
二來就因為唔鐘意鄺仔,搞到成個調查一開頭已經唔理性,火遮眼,一心諗住擺上公眾層面,搞大佢
如果珀 個人係有d腦嘅,唔爭在等埋比賽單位嘅調查先出post la
自己都識講la 鄺仔係公眾人物wo
自己都未搞清楚件事就同人宣戰咁撚樣
而家就自食惡夢
不過
而家都上曬位la 不如直接po d作品出來la
咁多人留意住,你係有料嘅,實幫你出書架

個page都收左皮啦

鄺仔話晒立法會議員喔 俾你當狗撚咁
bin c
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞