[連還炒車] [整合] 鄺囝好似抄襲左我份小說比賽參賽作品... (2)

133 回覆
76 Like 5 Dislike
多謝整合
鍾珀盈絲打
炒到咁癲
多謝整合

都係諗住等大家知發生咩事
between你果張改圖我笑到仆街
但後來經出版社澄清,原來她的作品於首輪已被篩選掉

忍唔住笑咗
Ho ball紋身妹

忍唔住笑咗

原來她的作品於首輪已被篩選掉
Ho ball紋身妹

忍唔住笑咗

份嘔心瀝血嘅作品 鄺囝連望都無機會望到

忍唔住笑咗

五萬字

忍唔住笑咗

唔抵得鄺仔
想借連登殺人
真是可憐
個樓主又話自己入左決賽乜乜柒柒
原來一早俾人篩走左
珀於炒車前之嘆言

其實本來,我係block左鄺生個page (因為覺得好無病呻吟好煩),亦都冇like 新monday
今日會睇到佢呢個post,真係天意

我都想出個故係度,但好似變成我開post谷完話題就出文咁,到時又有人話我早有預謀...

其實依家鄺囝點回應我都唔係好care,我係想出返啖氣

創作世界的確好多係你抄人人抄你,有時「靈感」係好難判斷有冇抄,呢個亦都係點解我一開始咁掙扎既原因

因為我都知道d 證據呀arguments呀實在太過薄弱

你地信我,我已經好感激

另外,晴朗果邊個post d人一面倒話係我抽水屈鳩鄺囝
始終facebook係鄺囝地頭
出版社同鄺仔 看似澄清 實則暗藏殺著

留名等睇後續

忍唔住笑咗

五萬字

炒車前珀絲打指已知會facebook kingjer 慈雲山鄭列瓊

最後,就算「係」定「唔係」有抄,其實都係口同鼻拗

*update: kingjer話依家睇下d資料先
漏咗呀
召集所有精神病情緒病患者(7)
https://lihkg.com/thread/288806?ref=ios
紋妹好波

漏咗呀
召集所有精神病情緒病患者(7)
https://lihkg.com/thread/288806?ref=ios

有時真係忍唔住
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞