中左肺炎 feel到曬人情冷暖

385 回覆
279 Like 771 Dislike
咁關咩肺炎事啫
係你不嬲都無建立好關係
笑死 ,撚會有人叫,去得都好翻
你聯絡樓主啦
靠你喇
中左有事 先識返屋企
樓主掛住同fd 住答你唔到
呢段完全睇到幾咁前後矛盾
不過樓主唔撚會覆嫁喇
睇得出佢完全唔覺得自己有問題
仲用果種”你岩哂我錯哂,得未”既成港女態度
相信佢哋真係關係唔好一有事唔想惹到外人就返去惹屋企人幫佢揾隔離中心仲想自己走去租普通酒店播毒
係囉,唔好想啦,行動呀
得把口
發燒就可以搵衛生署安排你入院蹬
你個垃圾冇事就出去住
有事就返屋企惹屋企人
好唔好意思?
你死撚開啦 累人累物 冇好帶挈
去死啦你
你有幾光輝呀
BOOK隔離酒店都係幾百蚊姐
自己返去傳屋企人再上黎屌人情冷暖
上你度訓囉
搬出屋企自己住就叫飛開屋企人
難怪咁多香港廢柴三十歲都仲痴住老豆老母

樓主最有問題係佢個friend要佢搬走
大家一齊租點解要樓主搬
殺人兇手
當叫樓主去佢地屋企
佢地就會hang 機架啦
咪撚信肺炎啦柒頭 民鬥民令大家失去信任同團結 得益係統治者呀
呢到屌樓主嘅人應該係未知出面發生緊咩野事
隔離設施full哂 檢疫酒店唔係你話book就有
本身租個到又俾人趕走
樓主真係冇地方去先逼於無奈返去姐
係可以處理好少少嘅 俾個心理準備屋企人先
如果我自己屋企人病左, 我都會比佢返黎住, 惹埋都無計. 但提前係關係要好, 唔係平時唔撚理人又害鳩人個隻
如果樓主平時對屋企人好仆街就無謂要人可憐
唔識去酒店 有事就返屋企 冇事就出去浦 遇著你呢d屋企人真係喊三聲
你呢d仆街,冇事就同豬朋狗友吃喝玩樂,有事就搵屋企人幫手,自己要做多少少野就好似人地割左你忽肉咁
樓主如意算盤打唔響
以為喺連登鬧屋企實有人撐

事實係冇人知你點處理件事
例如有冇同屋企人商量 講好安排

大個仔喇 自己事自己處理啦
我地幫你鬧你老母又有咩用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞