中左肺炎 feel到曬人情冷暖

385 回覆
279 Like 771 Dislike
死開啦
根本就係自私戇鳩仔
樓豬你呢種賤種咪類似臭系殭屍校園第一個感染者 玩白老鼠條女 不過你仲賤撚過佢 人地唔知情+傳染畀同學only 你係知咩事+特登返屋企傳染喪屍病毒畀屋企人 最親既人 你呢種垃圾中撚左喪屍病毒仲要講乜乜柒柒人情冷暖真係唔病死都無用
你去轉醫院再番嚟9up啦 現實係有重症個啲係醫院等緊死啊 有番咁上下年紀嘅人梗係會驚自己係變重症個個架啦重過份恐懼死傻尻
冇錯! 係政府既錯 社會既錯 學校既錯 屋企人既錯
點解呢個post啲連登仔同我平時見到嗰啲連登仔咁大分別嘅?
起完樓主底,樓主真心幾戇鳩垃圾
比我自己去酒店住啦
睇到哩個po真係
望連登仔比柒婆封城封一世
正一東亞病夫
屌你又話傳柒到比朋友就唔好意思 依家傳染比屋企人就比較好? 咩心態黎

仲有你搬得出去住都唔細 你屋企啲老豆老母都唔細 仲唔知你有冇啲仲老啲老人家 你真係博屌
樓主自尻私,如果你搞到屋企人中埋,我祝你中多次肺炎
唔駛返學啲中小學雞上曬嚟
首先講清楚邊個係victim 先
如果本身係關係咁差直頭房都唔會留啦
你試下14日唔好出房睇下有冇問題先講
一係直頭講明唔比樓主返
返到去要樓主喺房大小便一啲都唔尊重又極唔衛生
哇咁似我自己嘅
我都係係房去廁所
不過唔好理其他人點講啦
安心養病最重要
我咪就係話樓主唔應該搬走囉
正常啦,雖然just a flu,但無人會想病。

你條撚屌平時好日都唔返屋企,好喇病咗比人嫌棄就返嚟痴食痴住,我係你屋企人都屌9你條撚樣啦。

有本事咪自己買樓搬出去住咪唔洗受氣囉。
#61 叫哂樓主唔好番屋企都照番去害自己家人,同埋用你個邏輯有留房=關係唔差 咁姐佢老豆老母對樓主唔差啦 但係樓主話佢同屋企人關係唔好喎咁即係樓主係呢段關係入面係有問題個個啦
其實佢同屋企人到底有咩問題我地唔清楚
好多人話佢咩care朋友唔care屋企人
大佬俾朋友趕走已經夠慘
隔離設施唔夠 就算樓主去埋醫院可能都唔收佢
如果好似你哋講到佢乜都冇搵過就是但返屋企
咁係佢問題
但佢言談之間其實係有唸過搵其他途徑
但搵唔到
加上一定係佢屋企人同意佢先入到屋啦?
但同意佢隔離 但要佢大小二便係房
六日喎?將心比己你會點唸先
不過有樣野係 趁呢件事快啲睇清楚你嗰啲所謂嘅朋友
係囉
正常中左唔係會驚惹到比屋企人架咩你就怪佢地唔比你去廁所
唔通全家一齊中一鑊熟就最好?避得就避得架啦肯比你返嚟住咪算好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞